Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA IZGUBILA

Mladi vatreni otkrio čime su ga Englezi iznenadili

Engleska Hrvatska Nikola Vlašić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
18.11.2018.
u 19:54

- Sreća nas je možda bila nagradila protiv Španjolske a sada otišla na drugu stranu.

Vezni igrač hrvatske nogometne reprezentacije Nikola Vlašić smatra kako su 'Vatreni' nesretno primili dva gola u porazu od Engleske poručivši kako se sada treba usmjeriti na kvalifikacije za Europsko prvenstvo.

- Svakome je san igrati na Wembleyu, to je mitski stadion, no žao mi je rezultata. Drago mi je što sam prvi put nastupio u startnoj postavi za Hrvatsku i nadam se da će ih biti još mnogo - rekao je Vlašić nakon utakmice u kojoj je Engleska pobijedila sa 2-1 osvojivši prvo mjesto u skupini.

- Englezi su me iznenadili u prvih pola sata, nisu nabijali loptu kada smo im igrali presing nego su čitavo vrijeme odigravali loptu, stvarno su dobra momčad. U tih prvih pola sata smo bili sretni jer smo mogli primiti gol ili dva, ali poslije smo došlo sebi i poveli - rekao je Vlašić. 

Engleska Hrvatska Nikola Vlašić
1/11

- No u sedam minuta smo baš nesretno primili dva gola. Sreća nas je možda bila nagradila protiv Španjolske a sada otišla na drugu stranu. Ništa,  sada se trebamo usredotočiti na iduće kvalifikacije za Europsko prvenstvo - dodao je.

Vlašić, Josip Brekalo i Tin Jedvaj bili su među igračima kojima je izbornik Zlatko Dalić pružio priliku u posljednje dvije utakmice s Engleskom i Španjolskom u Ligi nacija.

- Ima tu puno dobrih mladih igrača, ali tu su i dalje stožerni ključni igrači. Mi smo tu nadopuna, pomažemo, a za koju godinu se nadam da će i neki od nas postati nositelji. No sve polako, sve će doći u svoje vrijeme - rekao je veznjak moskovskog CSKA.

- Sezona u CSKA ide sjajno, baš sam oduševljen, odlazak ondje je bio najbolji potez za mene. Sada želim tako nastaviti - izjavio je.

Komentara 7

JA
JanezIQ45
21:50 18.11.2018.

Dragi Vlasicu zelim ti iskreno svu srecu u zivotu ali od tebe nikad vise od prosjecnog igraca!Nemas niti tehniku niti motoriku za vrhunskog igraca!Zahvali se Dalicu da te samo iz njemu poznatih razloga forsira!Ti ces mozda biti prihvatljiva alternativa za izmjene ali kod ozbiljnog trenera ti nebi bio u pvih jedanaest!

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
20:17 18.11.2018.

🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷dobra utakmica,šteta!nema veze ipak smo viceprvaci svijeta!🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷13 država je igralo finale sp i jedna od njih je HRVATSKA!ovi ostali mogu samo sanjat o tome!i još nekaj 250 000 na traktorima je neprocjenjivo!🚜🚜🚜😂😂😂Hrvatska iznad svih!🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije