Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAO S MOTORA

Mladi nogometaš u Dubrovniku umro zbog zastoja srca?

Andro Zarač
Foto: MNK Square Dubrovnik
19.08.2019.
u 13:55

- Nije bio problem u brzini, već se s njega srušio zbog zastoja srca – rekao je predsjednik Squarea Željko Raguž

Andro Zarač (19), mladi hrvatski reprezentativac u futsalu i igrač MNK Squarea, poginuo je sinoć u prometnoj nesreći kod Dubrovnika.

Do prometne nesreće je došlo kada je 19-godišnjak upravljao mopedom dubrovačkih registarskih oznaka, krećući se iz pravca Dubrovnika u pravcu Sustjepana, te je u jednom trenutku, iz neutvrđenih razloga, vozilom skrenuo desno i udario u brdo

- Nažalost, informacija je točna. Igrao je turnir na Kantafigu, nakon toga je sjeo na motor – rekao je predsjednik Squarea Željko Raguž za Dulist.

No, Raguž kaže da je do nesreće možda došlo zbog zastoja srca mladog sportaša.

- Nije bio problem u brzini, već se s njega srušio zbog zastoja srca – dodao je Raguž.

Zarač i 18-godišnja suputnica pali su na kolnik dok se moped nastavio nekontrolirano kretati po kolničkoj traci. Zbog zadobivenih ozljeda 19-godišnji vozač mopeda smrtno je stradao na mjestu događaja, dok je suputnica zadobila lakše ozlijede. 

- Vozač mopeda i suputnica su za vrijeme vožnje nosili zaštitne kacige, navodi se u priopćenju PU dubrovačke. 

Ključne riječi

Komentara 1

BA
bazinga
14:48 19.08.2019.

Malo mu jaka doza bila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije