Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UGANDA

Mladi nogometaš na utakmici pretučen na smrt zbog gola...

Nogometna lopta
Nel Pavletić
12.10.2020.
u 19:31

Kada je Churchill pao u nesvijest nekoliko metara od mjesta tučnjave, odveli smo ga u Agoro klinički bolnički centar, gdje su liječnici mogli samo proglasiti smrt, izvijestili su mediji

Mladi nogometaš iz Sjeverne Ugande umro je za vikend nakon što su ga pretukli njegovi suigrači. Churchill Owaci (22) pogriješio je na prijateljskoj utakmici, a njegova je greška njegovu momčad stajala gola što se nikako nije svidjelo njegovim suigračima.

Churchill je bio stanovnik Tumanona, mjesta u Sjevernoj Ugandi. Igrao je kao središnji branič.

Prema predstavniku Agoro Sub County ja, Denisu Onyonu, suigrači su nakon pogreške pred golom napali Churchilla, a tek kasnije su ih uspjeli rastaviti, javlja Daily Monitor.

- Nažalost, kasnije je i sam Churchill gurnuo jednoga od suigrača koji ga je ranije bio napao što je dovelo do nove tučnjave. Kada je Churchill pao u nesvijest nekoliko metara od mjesta tučnjave, odveli smo ga u Agoro klinički bolnički centar, gdje su liječnici mogli samo proglasiti smrt - rekao je Onyon. 

Glasnogovornik policije, Jimmy Patrick Okema, potvrdio je slučaj.

- U tijeku je policijska istraga ovoga slučaja i svi će osumnjičeni biti privedeni. Za sada smo priveli dvije osobe.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije