Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJETSKO PRVENSTVO

Mladi hrvatski hokejaši na korak do medalje

Hokej na ledu
Slavko Midžor/PIXSELL
27.03.2014.
u 19:15

Za veliki uspjeh treba im još jedna pobjeda u preostale dvije utakmice, protiv Velike Britanije (subota) i Južne Koreje (nedjelja).

Hrvatski hokejaši do 18 godina na SP-u u Velikoj Britaniji u 3. su kolu iznenađujuće s 4:1 (Stančić, Buljanović, Kegalj i Pavičević) pobijedili Nizozemsku.

Inače, Hrvatska ima dva zatvorena hokejaška klizališta, a Nizozemska 26. Naši dečki tako su s dvije dosadašnje pobjede na prvenstvu došli korak do medalje.

Za veliki uspjeh treba im još jedna pobjeda u preostale dvije utakmice, protiv Velike Britanije (subota) i Južne Koreje (nedjelja).

>> Hrvatske hokejašice pobijedile Španjolsku te praktički osigurale medalju na SP-u

Komentara 1

MM
mario.matijevac
18:57 28.03.2014.

bravo dečki, srcem se može napraviti puno više nego brojem zatvorenih klizališta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije