Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠILO 4:0

Mlada reprezentacija razbila Estoniju, Pašalić zabio dva gola

Pašalić
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
07.09.2015.
u 20:13

Hrvatska je vodeća momčad u skupini, a sljedeću utakmicu igra 7. lipnja kada gostuje kod San Marina

Hrvatska U-21 reprezentacija u Estoniji je ostvarila uvjerljivu pobjedu u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo koje će se 2017. godine održati u Poljskoj. Izabranici Nenada Gračana slavili su sa 4:0, a mogli su i uvjerljive.

Hrvatsku je u vodstvo doveo Antonio Milić u 22. minuti. Na 2:0 povisio je Mario Pašalić u 36. minuti, a veznjak Monaca bio je strijelac i u 66. Pašalić je izborio jedanaesterac i mirno zabio. Konačni rezultat postavio je Josip Radošević koji je u 80. minuti pogodio iz slobodnjaka.

Hrvatska je vodeća momčad u skupini, a sljedeću utakmicu igra 7. lipnja, kada gostuje kod San Marina.

Sastav Hrvatske: Livaković, Mikanović, Šimunović, Kolinger, A. Milić, Radošević, Pašalić, Rog (od 83' Vlašić), Halilović, Krovinović (od 69' Brlek), Kolar (od 75' Marić)

Poredak skupine:

1. Hrvatska 6 (2)
2. Švedska 3 (1)
3. Gruzija 3 (2)
4. Španjolska 3 (1)
5. San Marino 1 (3)
6. Estonija 1 (3)

>> Ćiro: Kovač i Šuker odmah moraju dati ostavke!

Komentara 7

RI
rikavac
23:27 07.09.2015.

sta bi sad trebalo komentirat Marisjanac na tvoj komentar Pasalic dao 2 ga ali je igrao lose? Sta je trebao dat pet golova i pet asistirat pa da bi se reklo da je dobar bio. Ako je on lose igrao a dao 2 gole onda kakvi su ostali bili.

Avatar petrolio
petrolio
09:28 08.09.2015.

zar nije kolar izborio jedanaesterac???! a pašalić nije odigrao ništa posebno, kao ni cijela repka. sreća je da je protivnik bio 3. liga pa su i takvom igrom uvjerljivo dobili

OD
otac_domovine
16:06 08.09.2015.

Stvar je u tome da ljudi koje Mamić plaća kešom (Marsijanac, petrolio...) ne mogu smisliti Pašalića i naravno guraju Mamićeve igrače kao npr. Kolara iz Lokomotive za kojeg nikada nisam čuo do utakmice protiv Gruzije. Mamić je pobacao van sve jer na repki diže cijenu igračima. Rezultat takve politike smo vidjeli jučer. A ako ne daj Bože Ante Čačić bude izbornik bojim se da bih mogao počiniti kazneno djelo nad Mamićem. A inače sam vrlo fin i kulturan momak. Glasam odmah za prvu stranku koja će obećati da šalje Mamića u zatvor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije