Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srpski reprezentativci

Mitrović i Milivojević na udaru britanske javnosti, hladno su prekršili protokole

Aleksandar Mitrović
Owen Humphreys/PA Images/PIXSELL
07.01.2021.
u 22:29

Osim njih dvojice, zabavi je prisustvovalo još sedam osoba, pa i unatoč tome što u Londonu zbog pandemije koronavirusa trenutačno nisu dozvoljena okupljanja većeg broja ljudi

Veznjak Crystal Palacea Luka Milivojević i napadač Fulhama Aleksandar Mitrović našli su se na udaru britanske javnosti nakon što su prisustvovali proslavi Nove godine prekršivši tako protokole vezane uz epidemiju koronavirusa.

Srpski reprezentativci su se našli u problemima nakon što se u javnosti pojavio videozapis s njihovog novogodišnjeg provoda.

Osim njih dvojice, zabavi je prisustvovalo još sedam osoba, pa i unatoč tome što u Londonu zbog pandemije koronavirusa trenutačno nisu dozvoljena okupljanja većeg broja ljudi.

- Razočaran sam, svi u klubu smo bili ogorčeni kada smo vidjeli slike - kazao je menadžer Fulhama Scott Parker dodavši: - Problem ćemo riješiti interno, a Aleks se snositi posljedice za svoj čin.

Oglasio se i menadžer Crystal Palacea Roy Hodgson.

- Osuđujemo ovaj postupa i ispričavamo se. Siguran sam da će se i Luka ispričati, a što se mene tiče, trebao bi snositi odgovornost.

Nedavno su propise ignorirali i igrači Tottenhema, Erik Lamela, Giovani Lo Celso i Sergio Reguilon, te igrač West Hama Maniel Lanzini organiziravši Božićni party.

- Odgovornost nije samo na nogometašima već i na svima u ovom trenutnom ozračju. Postoje stroge smjernice i ograničenja iz razloga koje svi znamo. To vrijedi za sve - dodao je menadžer Fulhama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije