Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WOLFSBURG

Misimović: Proslavu pogotka kopirao sam od LeBrona

Wolsfburg
Reuters
05.11.2009.
u 18:29

- Gotovo je sam Wolfsburgov bosanski razigravač Zvjezdan Misimović odveo njemačke prvake do 3-0 pobjede kod Beşiktaşa, njihove druge u Ligi prvaka - piše Bild.

Tiražni njemački dnevnik podsjeća na Misimovićev pogodak i dvije asistencije u Istanbulu o čemu priča i sama uzdanica Armina Veha, ali i izbornika BiH reprezentacije, Miroslava Blaževića:

- U sljedećem susretu u Moskvi možemo izboriti osminu finala. A, onda 8. prosinca stiže Manchester United - kaže Misimović čija se momčad trenutačno nalazi na drugom mjestu skupine B Lige prvaka, sa sedam osvojenih bodova, odnosno tri manje od engleskih prvaka nakon četiri odigrane utakmice.

- Bila je to naša najbolja utakmica sezone u kojoj smo napokon uspjeli odraditi svih devedeset minuta u istome ritmu - dodaje strijelac osam ovosezonskih pogodaka i sedmerostruki asistent za Wolfsburgovu momčad kroz 17 ovosezonskih utakmica.

Njegovu momčad sada očekuje gostovanje kod Hoffenheima, gdje će tražiti pobjedu nakon dva uzastopna remija.

- Dio izgubljenih bodova moramo nadoknaditi u subotu kod Hoffenheima - kaže.

- S Misimovićem u formi iz Istanbula to neće biti problem. Ono što ga posebice inspirira: 15. prosinca na svijet bi trebao doći njegov drugi sin. Njegov se prvi sin Luka (4) gledajući utakmicu pred televizorom s majkom čudio načinu na koji mu otac slavi pogodak - nadodaje Bild.

- Kopirao sam taj potez od američkog NBA košarkaša LeBrona Jamesa. Prije slobodnih bacanja on uvijek puhne u šaku - objasnio je Misimović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije