Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk

Miše vratio Čileanca Espinozu, koji će dobiti ugovor

Ante Miše
Vanja Zubčić
25.04.2011.
u 16:10

Ante Miše zadovoljno trlja ruke. Pobjeda nad Slaven Belupom digla je raspoloženje u bijelom taboru.

Nije to zbog rezultata, Hajduk ionako ne može ni gore ni dolje s druge pozicije, već zbog ozračja u momčadi.

- Igrali smo borbeno, ratnički, cijela ekipa je disala kao jedan, oni s klupe su bodrili. Bili smo momčad. Naravno, daleko je to od onog što bismo mogli, nije bila to lijepa igra, ali to nisam ni tražio. U ovom trenutku najvažnija mi je bila pobjeda i do nje smo došli. A Slaven Belupa nije lako pobjediti u Koprivnici, to je iskusna momčad koja je po kvaliteti u samom vrhu lige – kazao je Miše.

Osim borbenog pristupa, Miše je unio i neke novine poput povratka Marina Tomasova na lijevi bok.

- Tražili smo lijevu nogu, nekoga tko će probiti stranu, s Tomasovim smo to i dobili. Sudjelovao je kod oba pogotka. Ali, ne bih nikoga izdvajao, svi su odgovorili zahtjevima koje smo stavili pred igrača – kaže Miše.

Inače, u Poljud se vratio mladi, 19-godišnji Čileanac Fernando Espinoza. Prije neki dan, u vrijeme smjene Gorana Vučevića, Espinoza je otišao, nije viš htio čekati, ali na inzistiranje Milana Mikija Rapaića preko kojeg je stigao do Splita, sada se vratio. Čileanac je zadovoljio poljudsku struku, za njega će organizirati i utakmicu narednih dana i vrlo je izgledno da će Espinoza potpisati ugovor s Hajdukom.

- Sportski direktor Kalinić kaže da je Čileanac zanimljiv materijal, vrijedi ga vidjeti još malo - rekao je Miše.

A Zbog važnog sastanka Nadzornog odbora na kojem se ima odlučiti o eventualnim novim članovima uprave nitko od Hajdukovih čelnika neće biti na proslavi Dinamovog stotog rođendana.

No, bijeli će Dinamu poslati plaketu kojom čestitaju svom velikom rivalu rođendan, a Hajdukov izaslanik bit će Vilson Džoni, koji je ujedno na proslavu rođendana pozvan i kao bivši igrač "modrih". Na nedavnoj proslavi Hajdukovog stotog rođendana Dinamo je predstavljao predsjednik Mirko Barišić, koji je donio prigodne poklone.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije