Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slaven Belupo - Hajduk 1:2

Miše prekinuo crni niz Hajduka u Koprivnici

Ante Vukusic
Ivo Cagalj/PIXSELL
23.04.2011.
u 22:04

Sav prihod od ulaznica išao je u humanitarne svrhe Udruzi za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Koprivnica.

Slaven Belupo na domaćem terenu poražen je 1:2 od splitskog Hajduka, kojeg je vodio novi-stari trener Ante Miše. Hajduk je tako prekinuo crni niz od četiri utakmica bez pobjede.

Koprivničanci su agresivno krenuli od prve minute. Nakon izglednih prilika Milardovića iz slobodnjaka i Mujanovića, kojem je Kalinić skinuo jak udarac, farmaceuti su uspjeli povesti već u 5. minuti preko Kokalovića. S ruba šesnaesterca pucao je po zemlji, lopta se odbila od Vejića i prevarila vratara "bilih" za veliko slavlje mnogobrojnih domaćih navijača. Slaven Belupo nastavio je napadačkom igrom.

U 12. minuti Mujanović je odlično na desnoj strani pronašao Vojnovića koji se sjurio u kazneni prostor, no u ključnom trenutku pobjegla mu je lopta i Kalinić ju je uspio uhvatiti. Hajduk je tada preuzeo jalovu inicijativu, ali bez posebnih prilika. Igrala se 32. minuta kada je Slaven Belupo bio u odličnoj situaciji. Napadač domaćih Benko s 10-ak metara iskosa na lijevoj strani odlično je pucao, no ispriječila se vratnica. Samo dvije minute kasnije Hajduk je izjednačio. Bulku je dugom loptom našao Tomasova, koji prosljeđuje do Vukušića.

Ovaj je pucao, Nurković je uspio skinuti, no lopta se ponovno odbila do Vukušića koji je ostao sam i pogodio praznu mrežu. Do kraja poluvremena farmaceuti su imali još jednu izglednu priliku. Bagarić je pucao s lijeve strane, no lopta se odbila od nekog iz splitske obrane i otišla u korner. Hajduk je na početku drugog dijela imao dvije poluprilike, ali je Slaven Belupo ponovno preko Bagarića umalo poveo, no od njegova dva udarca prvi se odbio od obrambenjaka, a drugi je završio preko gola. U 61. minuti Andrić je izveo slobodnjak, lopta je pogodila Vejića i umalo otišla u mrežu, no Kokalović je bio na mjestu i s crte izbio u korner.

Devet minuta kasnije Mujanović je promiješao gostujuću obranu i povratnom loptom našao Benka koji je ponovno bio neprecizan. Hajduk je poveo u 74. minuti. S lijeve strane ubacio je Tomasov, a Čop je neometan s lakoćom pospremio loptu u mrežu nemoćnog Nurkovića. Do kraja utakmice više nije bilo posebnih prilika i Hajduk
je zasluženo odnio bodove s uvijek neugodnog gostovanja u Koprivnici.

Sav prihod od ulaznica išao je u humanitarne svrhe Udruzi za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Koprivnica.

- Zadovoljan sam rezultatom, pogotovo jer smo pobijedili Slaven Belupo u Koprivnici. Domaćin je bio bolji u prvom poluvremenu, posebno u prvih 30 minuta. Nadali smo se da će Slaven Belupo pasti u nastavku i to se obistinilo. Zabili smo dva gola iz dvije prilike i jako sam sretan zbog toga - rekao je Ante Miše, koji nije htio isticati nijednog svojeg igrača jer je pobjedu, ističe, ostvarila cijela momčad.

- Kod vodstva 1:0 igrali smo dobro, stvarali smo prilike, ali ponovno smo zakazali u realizaciji. Znao sam da ćemo poslije pasti u snazi jer nam je ovo treća jaka utakmica u osam dana. Probali smo sa zamjenama podići igru, no nisu zadovoljile - izjavio je trener Slavena Belupa Roy Ferenčina.
Dodao je i da je evidentno da je donedavni motor njegove momčadi, Aljoša Vojnović, u padu forme.

- Nedostaju nam njegovi pogoci, to je jasno, ali općenito nisam zadovoljan realizacijom igrača u posljednjim utakmicama - završio je Ferenčina.

Komentara 3

ED
europski dinamo
00:53 24.04.2011.

Sva sreća da je mister 100% došao tek sada umjesto mistera 19% jer bi prvenstvo bilo puno neizvjesnije,a prednost Dinama ne bi bila +13 nego +12. Misteru 100% navijači Dinama žele da vodi Hajduk u novoj sezoni i neka uzmee mistera 19% za pomoćnika.

LI
list68
08:58 24.04.2011.

Di smo tu smo, opet trener bez iskustva, a ovo sinoć nije ništa bolje od prije, jedino malo više sreće.

ŽU
županjac
11:35 24.04.2011.

Forza Miše! Samo se bojim da ga oni diletanti iz uprave ne nogiraju nakon prvog poraza, kao što je to bilo prošli puta. No on se ne triba brinuti. U tom će slučaju doći netko poput Reje, koji će izdržati dva miseca, pa onda dolazi opet Vučević, pa opet Miše... Lakrdija. Mišu ostavite neka radi svoj posa i ne mišajte mu se u njega. Vi u upravi ne znate niti oko financija, akamoli oko baluna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije