Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MISTER 100% OPET NA KLUPI

Miše: Kum Kozniku najzaslužniji što sam dobio posao u Puli

Ardian Kozniku Ante Mise
Marko Lukunić/Pixsell
24.05.2010.
u 10:25

- Nisam se još čuo s Vulićem pa nisam ni potpisao ugovor. Ali sigurno je da ću se čuti sa Zoranom, porazgovarati s njim o momčadi - kaže Ante Miše.

Ante Miše preuzima Istru, sve je dogovoreno, preostalo je još samo potpisivanje ugovora 1+1. No, to je formalnost, Miše će danas potpisati ugovor, a sve detalje dogovarao je s menadžerom Eljvirom Račom, koji je praktično desna ruka ruskog biznismena Mihaila Šćeglova, predsjednika Istre. Razgovori su odrađeni u Zagrebu.

Cilj je ostanak u ligi

– Pričao sam s Račom još kad je Istra gostovala u Splitu, ali to je bilo više informativno. Puno mi je u dogovoru s Istrom pomogao Ardian Kozniku, koji me predložio i ima puno zasluga što sam postao trener Istre – kazao je Miše.

Kozniku i on dugogodišnji su prijatelji. Pa i više od toga.

– Moja supruga je Ardijevoj supruzi bila vjenčana kuma – objasnio je Miše.

Dogovori su iza njega, svjestan je Miše da ga u Puli čeka težak posao. Na svoj 43. rođendan, 14. lipnja, povest će Istru u pripreme za novu sezonu.

– Liga će bit žestoka, prvi cilj jest osigurati opstanak, a znate da sljedeće sezone ispada pet momčadi. Svaka utakmica bit će važna. No, da ne vjerujem u sebe, ne bih se ni prihvaćao ovog posla. Uvjeren sam da Istra može i više od pukog ostanka u ligi. Radi se o ambicioznoj sredini, uvjeren sam da će biti dobro. Ne znam još kakav će me igrački kadar dočekati, hoće li otići Traore, ali izvjesno je da ćemo se pojačati s tri-četiri igrača – kazao je Miše.

Nakon Hajduka, Istra mu je najveći izazov u trenerskoj karijeri.

– Rad u Hajduku veliko je iskustvo, odlična škola. Sezona u Poljudu vrijedi kao pet negdje drugdje. Kada sada gledam na svoje dane u Hajduku, mogu reći da sam sada siguran kako ne bih onako lako podnio ostavku. No, to je iza mene, sada me zanima Istra – kaže Miše.

Vratit ću se u Hajduk

Ipak, Hajduk...

– Vratit ću se jednoga dana, u to sam siguran. Vrijeme radi za mene – kaže Miše.

Na klupi Istre naslijedio je Zorana Vulića, koji nije našao zajednički jezik s vodstvom kluba. Splitski kadar kao da je suđen Puljanima.

– Nisam se još čuo s Vulićem pa nisam potpisao ugovor. Ali sigurno je da ću se čuti sa Zoranom, popričati s njim o momčadi – zaključio je Miše.

Zanimljivo, bivši trener Puljana Zoran Vulić čak je bio zainteresiran za ostanak, no čelnici Istre nisu imali dovoljno novca da ga plate. Ono što su mogli ponuditi Vuliću bilo je daleko ispod njegovih standarda.

– Imam svoju cijenu, koju sam čak i srušio dolaskom u Istru – rekao je u Puli Vulić, koji je ostavio traga spasivši Istru od novog ispadanja iz društva najboljih. Bude li Miše uspješan kao što je bio Vulić, Istra neće imati briga dogodine.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
19:47 24.05.2010.

Bull Shit,svi tvoji komentari.. !

EU
EUPatriot
08:06 25.05.2010.

Miše: Vratit ću se u Hajduk i kupiti ljetnu kartu za južnu tribinu sektor B sjedalo 23...

EU
EUPatriot
16:15 24.05.2010.

Miše: Kum Kozniku najzaslužniji što sam dobio posao u Puli.. Bilić: To što nemamo kumova u Engleskoj reprezentaciji nas je sprečilo od uživo vidimo SP 2010..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije