Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Split

Miše: Igrači moraju živjeti za Hajduk, trening, utakmicu...

Ante Miše
Davor Javorović
01.05.2011.
u 14:46

Ništa novog u Poljudu ni nakon novog šamara. Ovaj put Hajduka je išamarala Cibalia Stanka Mije Mršića. Bilo je ružno biti u Poljudu, gledati svu tu nemoć bijelih u porazu od 2:1

Još jednom je društvo s travnjaka pokazalo, bez obzira što odgovorni šute o tome, da ovaj Hajduk treba veliku rekonstrukciju. Jednostavno, nema tu klape, zdravog mentaliteta, poštenog odnosa prema igri.

Nećemo lametirati o ljubavi prema bijelom dresu i sličnim postulatima kojima se često maše u Poljudu. Ova momčad nema poštenog odnosa ni prema novcu koju zarađuje.

- Treba nam veliki zaokret. Navijači imaju pravo negodovati, a igrači im moraju promjeniti mišljenje. Igrači se moraju znati nositi s pritiskom, ako je drugačije, onda ne trebaju ni igrati ovdje – ponovio je Miše rečenicu koju smo puno puta čuli od njegovog prethodnika na klupi Gorana Vučevića.

Ovdje više očito nije stvar u treneru. Poklepović pri kraju svog mandata, pa Vučević, sada Miše. Treneri se mijenjaju, ali stanje na travnjaku se ne mijenja. Sve je gore i gore...

- Moraju živjeti za Hajduk, utakmicu, trening. Utakmica mora biti praznik, ogledalo svega. Dok sam ja tu oni neće raditi što ih je volja, to je sigurno. Moramo do kraja sezone popraviti igru, odnos prema igri, kompletan odnos mora biti puno kvalitetniji. Momci moraju biti pravi, ne mogu ja igrati. Svi su igrači Hajduka, plaćeni su dobro, moraju trenirati, igrati – odlučno će Miše.

Jasnu poruku trener bijelih, a vjerujemo da je nije sam donio, odaslao je Ahmadu Sharbiniju. Nije putovao u Koprivnicu, a protiv Vinkovčana nije upao u osamnaest igrača. S tim da na klupi Miše nije imao nijednog napadača, već tri obrambena i tri veznjaka.

- To je moja odluka, nisam ga stavio. Računam za njega za slijedeću utakmicu – nije želio Miše ulaziti u šire rasprave.

Braća Sharbini očito su svoje odigrali u Hajdukovom dresu. Dvojac koji je stigao pompozno, koji je trebao nositi Hajduk, na izlaznim je vratima. Ahmad ne može biti ni treći napadač, a brat mu je Anas suspendiran. Nismo ga vidjeli na utakmici s Cibalijom. Vjerojatno je otišao do svog Grobnika, tamo se najbolje osjeća.

Njih dvojica bit će posao koji će Hajduk završiti s minusom. U njih je do sada uloženo oko 30 milijuna kuna i teško je povjerovati da će se pojaviti nekakav menadžer-čudotvorac koji će ih negdje utrapiti da Hajduk bude barem na nuli.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar feudalac
feudalac
14:55 01.05.2011.

Eeeeee, pazi sad kako će u slijedećim danima Čop (zabio je dva gola u dva kola, to je bolji prosjek od Toresa) izrasti u svjetsku klasu, već se pripremaju tekstovi kako ga traži Barcelona, Liverpool, Bayern... je li to tipfeler \"...gledatelja 2000\", prema tovarskom revanju mislim da je trebalo pisati 20000 (krvnih zrnaca) Još imate vremena popraviti statistiku u promjeni trenera u jednoj sezoni, četvrtog po redu... Mršić se nudi i već je naučio venecijansku lekciju, dakle \"školovani\" trener; za sve je kriv Dinamo!

DR
dragogera
18:56 01.05.2011.

za hajduk sam,al nisam protiv dinama.treba uzet klince 14,15,16god.radit sa njima par godina,al ne uzimat tatine sinove snobove da nosaju trenerke klubova po gradu,a trener nizih uzrasta za to skupi na godinu 50000 eura.kad isti predju18 trebali bi moci u nasoj ligi igrati,ako ne u maticnom klubu,posudba kao u slucaju modrica i slicnih,pa nam klubovi ne bi bacali pare za razne protuhe tipa sharbiniji,samiri.....normalno to zahtjeva strpljenje i realnost u procijeni rezultata sljedecih godina.klubovi bi trebali vise koristiti iskustvo nasih legendi(boban,boksic.......),a sa njima bi dobili dodatan ugled u europi,al ko moze popraviti ugled ovim protuhama sto sad vladaju nasim nogometom.

OB
-obrisani-
07:25 02.05.2011.

Miše: Igrači moraju živjeti za dobar ugovor u Hajduku, lagani trening uz plačene troškove, i utakmice na koje dolaze scoutovi stranih klubova da se mogu prodati za više para u Europu ili još češče na Istok...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije