Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajni veznjak

Miše: Igra protiv Turske bila je Lukin doktorat

Ante Miše
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/8
14.06.2016.
u 10:06

Češka je potpuno drukčija od Turske. Bočni su im igrači opasni, ali bokovi su i naša snaga. Preko Perišića stvorit ćemo im puno problema.

Odmah nakon treninga na sprovod oca Darija Srne iz Deauvillea je odletjela HNS-ova delegacija u sastavu Damir Vrbanović, Zorislav Srebrić, izbornik Ante Čačić, pomoćnik Josip Šimunić, Darijev sugrađanin Nikša Martinac i fizioterapeut Bojan Radanović.

– Delegacija će se vratiti odmah nakon sprovoda, a još nije sve dogovoreno oko Darijeva povratka – kazao je glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak.

Na blagdan sv. Ante, a trojica ga slave u našoj delegaciji (Čačić, Miše i Ćorić), pred javnost je stao Miše.

– Pogodili smo sve što smo skautirali, jedino nam je nedostajalo zabiti još jedan gol da mirno privedemo utakmicu kraju. U početku smo se malo tražili, ali kad se Rakitić više vratio u sredinu, sve je došlo na svoje mjesto – kazao je Miše.

Vratio se trenutak na Darija Srnu.

– Znao je da mu je otac teško bolestan, unatoč tome bio je generator odličnog raspoloženja – kaže Miše.

Desetak minuta prije kraja Ante je nešto žustro sugerirao Anti. Miše za Čačića, što je bilo?

– Razgovarali smo o tome treba li Ćorluku zamijeniti Šifom ili Vrsaljkom, ali na kraju ga nije trebalo mijenjati pa smo u finišu pojačali zadnju liniju ulaskom Šife – rekao je Miše.

Nije mogao preskočiti ni Luku Modrića. On je najdominantnija figura Eura, takav je dojam nakon prve utakmice. Još nitko od igrača nije pružio takvu predstavu.

– Luka je doktor nogometa, igra protiv Turske bila je njegov doktorat. Pokazao je da je uz Srnu i Ćorluku vođa ove generacije. Nastavi li ovako, s njim će Hrvatska napraviti velik rezultat – kaže Miše.

Čačićev prvi pomoćnik do najsitnijih detalja proučio je Češku.

– Ona je potpuno drukčija od Turske, čeka nas puno teža utakmica. U Rosickom imaju istinsku zvijezdu, igraju jednostavno, brzo i okomito, ali sve će ovisiti o nama. Nećemo kalkulirati jer znamo da nas pobjeda vodi u drugi krug. Bočni su im igrači opasni, no mi imamo odgovore na to. Srna i Brozović te Perišić i Strinić zatvarali su te bokove odlično protiv Turske. Bokovi su naša snaga, preko Perišića im možemo stvoriti puno problema – rekao je Miše.

>> Ćorluka postao svjetski hit, urnebesne montaže nasmijat će vas do suza

Komentara 1

OD
oltar domovine
12:27 14.06.2016.

Luka ala messi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije