Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUK Bijeli u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa čekaju Slaven B.

Miše: Idemo po još jednu pobjedu bez primljenog gola

11.11.2008.
u 16:26

Sunce je obasjavalo Poljud, zamijenilo je tmurne dane. I na najbolji način oslikavalo je raspoloženje Ante Miše.

Raspoloženi Miše
Privremeni trener, bez obzira što on kaže da je prvi trener, niže pobjede, ne obazire se na taj v.d., ide od utakmice do utakmice. Sa strane Miše dobiva savjete da popriča s predsjednikom Perošom, ali njemu se ne žuri. A sada ga čeka Slaven Belupo u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa Hrvatske. Prvi je to od tri međusobna dvoboja Splićana i Koprivničanaca koji slijede.

- Idemo mi po još jednu pobjedu bez primljenog gola. Neću se vraćati na ono što smo prikazali protiv Zagreba, ali na krilima posljednjih utakmica moramo igrati i protiv Slavena - rekao je Miše.

Tri pobjede, gol razlika 8:0, Miše se uvjerio koliko ga navijači obožavaju. Kada je izlazio s Poljuda saltejeli su ga klinci iz nekoliko dječjih vrtića.

- Barba Ante, možemo se slikati s vama - pitala su dječica.

Sjeo je Miše na stepenica, odazvao se pozivu i s djecom zapjevao Hajdukove pjesme.

- Kakav užitak - radosno je prozborio Hajdukov trener.

Poljudski bombarder
A službeni Hajduk na presicu je “servirao” rođake Buljat. Marjan i Jurica igraju sve bolje i bolje.

Nekadašnji Dinamov bočni bio je odličan na poziciji lijevog bočnog u utakmici protiv Zagreba. Počeo je pokazivati ono zbog čega je i doveden u Poljud.

- Na toj sam poziciji igrao davno, još u juniorima danima. No, nema veze, idemo mi pobjediti Slaven Belupo s 2:0. Bit će teško, kup utakmice uvijek su teške. Na nama je da prikazano u dvoboju protiv Zagreba zaboravimo, ali i ponovimo. Agresivnosti i disciplina, to je recept - kazao je Marjan Buljat.

A Jurica je u posljednje vrijeme bio na novinskim stupcima prvenstveno zbog udaranja Matije Smrekara u utakmici protiv Varteksa. “Poljudski bombarder” ispričava se zbog nokauta u Varaždinu.

- Uzavrela krv, žao mi je što se to dogodilo, ali što ću sad. Pokušat ću se pomiriti sa Smrekarom - kazao je Jurica, koji će prigodu za to imati kad u četvrtak zajedno s Varetskovim napadačem dođe pred disciplinskog suca Krešimira Vlajčevića.

Video: Ozren Maršić

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije