Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA GRIPAMA

Mirta Šurjak vodit će ekipu Tempere na legendarnom turniru Četiri kafića

mirta šurjak
Foto: Instagram
1/5
08.12.2015.
u 12:32

- Ponosni smo na četrnaesto izdanje turnira, hvala svima, koji su pomogli da opstanemo toliko godina. Nadam se da će s ovom godinom prihod doći do 3 milijuna kuna, koje smo dali u humanitarne svrhe - kazao je glavni organizator Damir Karaman.

Legendarni turnir Četiri kafića - memorijal Dina Petrinovića u svom 14. izdanju opet će privući brojna znana nogometna imena. Turnir se igra 26. prosinaca u velikoj dvorani Sportskog centra Gripe, a sudjelovat će kafići Baoli, Tempera, Kauri i Vanilla. 

- Ponosni smo na četrnaesto izdanje turnira, hvala svima, koji su pomogli da opstanemo toliko godina. Nadam se da će s ovom godinom prihod doći do 3 milijuna kuna, koje smo dali u humanitarne svrhe - kazao je glavni organizator Damir Karaman.

Parove je izvukao glumac Filip Radoš, kafiće su predstavljali vlasnici, a Temperu je na ždrijebanju zastupala sportska direktorica, novinarka HTV-a, Mirta Šurjak. U 16 sati igrat će Tempera i Kauri, a drugi polufinalni par čine Baoli i Vanilla.

Za Temperu su potvrdu igranja dali otac i sin Rapaić, Dean Banić, Ante Rebić, čeka se potvrda Andreja Kramarića, stiže Tonči Kukoč. Barem tako je najavila sportska direktorica... 

Kaurijeva početna postava je Andrija Vuković, Hrvoje Štrok, Nikola Vlašić, Senijad Ibričić, Franco Jelovčić i Ivica Mornar

Za Baoli igraju Mario Pašalić, nadaju se i Rebiću kojeg je najavila Tempera, Toni Šunjić, Andrija Balić, Mario Maloča, Hrvoje Milić. Vanilla i ove godine ima jak sastav, njihov dres nosit će Vjeko Tomić, Nikola Kalinić, Marko Livaja, Ivica Križanac, Josip Drmić, Ivan Perišić, Marin Tomasov... 

Baoli vode Stanko Mršić i Mato Stanković, trenerica Tempere ujedno je sportska direktorica Šurjak, Kauri vode Armando Marenci, a Vanillu će predvoditi Gogo Boljat.

>> Zbog Četiri kafića lakše je otići s blagdanskog stola

Komentara 3

CE
Cetijus
14:08 08.12.2015.

Očito je Večernji list postao Facebook profil ove predivne žene

PO
portorico
14:06 08.12.2015.

Pa več je vrijeme da malo oslabi.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
07:37 09.12.2015.

Nova Severina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije