Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE IM ODGOĐENA UTAKMICA
Povratak na članak

Mirta Šurjak: Sramota! Hajduk je opet doživio pljusku u hrvatskoj nogometnoj lakrdiji

"Ljuti činjenica da se odluka o odgodi utakmice Dinamo – Inter donijela 28. listopada, a objavljena je tek u petak 27. studenoga, kad su Hajduku teoretski već bile zavezane ruke da išta napravi!"

Komentari 66

VR
vrbaZG
11:35 01.12.2015.

Evo javila se velika nogometna stručnjakinja da hrvatskom puku objasni kako je Hajduku (opet) učinjena najveća nepravda. Neka se rađe iz Hajduka očituju o činjenici da je Milović kažnjen sa samo jednom utakmicom neigranja nakon što je javno priznao da je čistio kartone - dok je igrač, Lokomotive (kluba koji prema tvrdnjama predsjednika Hajduka čine ligu neregularnom), pa i trener istog kluba za iste poteze kažnjavani sa 2 utakmice i sa višestruko većim novčanim kaznama. Također neka se iz Hajduka očituju kakva im je nepravda učinjena kada nisu izbačeni iz lige zbog milijunskih minusa i neisplate plaća - dok se opet neke druge klubove izbacivalo u najniže rangove. I za kraj, kad veće vole citirati... Nek citiraju Orwella još jedanput - samo neka im prvo netko objasni tko je "jednakiji od drugih" u ovim slučajevima.

VL
ŠU
šušnjar
11:36 01.12.2015.

Mirta mislio sam da si pametnija .Niste se bunili sve dok ste bili prvi na tablici .Dinamo igra ligu prvaka ,kup i prvenstvo znaci svaka tri dana utakmicu .Koliko utakmica je odigrao Jajduk ? Stvarno ste jadni .Da trebaju promjene u našem nogometu ali vaš naćin prelazi sve granice dobrog ukusa uključujući i tebe

VL
MK
mksdk
11:42 01.12.2015.

Vidiš ti to, Hajduk će sada morati putovati tamo amo i jako se patiti. A Dinamo neće. I još k tome će morati igrati jednu utakmicu prije susreta s Dinamom. Uistinu, tko god kaže da to nije diskriminacija i šovinizam, taj nije normalan. Ae. Hajduci, molim vas, ako zbog ničeg drugog ono poradi mene, nemojte se ovako brutalno sramotiti.

VL
Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
12:20 01.12.2015.

Sramotno je da oni koji su prošle godine odbili izaći na teren i odigrati derbi imaju obraza danas nešto kome predbacivati. Tom Hajduku se već prešlo preko toliko stvari, da je bilo koji drugi klub u pitanju već bi bio u 4. ligi!

VL
Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
12:09 01.12.2015.

Samo stani mirno, ne moraš ništa reć ....

VL
Avatar atrpimir
atrpimir
11:57 01.12.2015.

Sramota je što je uprava Hajduka dozvolila ministru ostojiću da njegovi "navijači" iscrtaju svastiku na terenu poljuda! i postoji gora močvara od HNS to je hrvatska politička močvara koja hoće sve kontrolirati!

VL
CE
Cetijus
11:58 01.12.2015.

Iskreno, hajdukovac sam, ali ovo cviljenje po medijima nije dostojno mog kluba, zaostaju u svim segmentima organizacije i igre i opet nalaze krivca u nekom drugom! Ne kažem da u HNSu ne sjede mamićevci, ali isto tako Mamić nije odredio da u klubu koji grca u dugovima predsjednik kluba ima veću plaću od gotovo svih igrača, nije odredio da se više od pola momčadi, koji su ujedno bili i nositelji igre prošle godine u Hajduku prodaju kao lijeva noga od Hrvoja Ćale i sl.

VL
GR
grof83
12:01 01.12.2015.

čim mora sise u prvi kadar mora da je jako pametna. nakon fukserine hajduk ima novu heroinu XD samo sisa nešto zaboravlja...dinamo igra europu i 2 tekme tjedno već mjesecima i opet smo ispred vas. ako vam to nije jasno, nešto gadno ne valja s vama.

VL
ZI
zizi10
12:15 01.12.2015.

hahahaha,koje budalaštine,hahahhahaha, pa kak je nije sram uopće usta otvoriti!??!?

VL
PI
pinichi
12:45 01.12.2015.

E Mirta, Mirta... Dinamu je odgođena utakmica još 28. listopada, zato što je tada (na vrijeme) zatražio odgodu. Hajduk se "sjetio" tražiti odgodu kad je prošao rok za podnošenje zahtjeva za odgodu. Što je tu sporno? Ili Mirta (i Hajduk) žele kršiti propise i odgoditi utakmicu izvan predviđenog roka? Nije moguće, pa Hajduk se stalno zalaže za poštivanje zakona i propisa...Uostalom, zaštto vaši navijači ne bi opet spriječili igrače Hajduka da igraju tu utakmicu (kao ono u Maksimiru protiv Dinama).

VL
Avatar Neobavezno
Neobavezno
13:11 01.12.2015.

Daj se poklopi usima i suti ti si bas prava strucnjakinja!!!!

VL
MK
mksdk
12:23 01.12.2015.

Ovolika količina kmečanja od strane Hajduka zahtjeva uvođenje nove mjerne jedinice u SI sustav. Predlažem da osnova bude "1 Hajduk", ili skraćeno 1 Hk.

VL
Avatar lastan
lastan
14:28 01.12.2015.

Utakmica se je definitivno morala odgoditi jer se nije mogla prebaciti na utorak, u tom bi slučaju Dinamo imao samo dan pauze nakon utakmice s Lokomotivom, da se igra u srijedu onda pak Inter ima samo jedan dan odmora prije Rijeke u petak, a da se ta utakmica prebaci u subotu opet ne ide zbog unaprijed dogovorenih TV prijenosa- prema tome jedina ispravna , zajednička odluka Intera i Dinama je odgoda. Točka- kom krivo, kom pravo.Ovo ipak nije Njemačka, tamo se drže termina, ali i tamo paze da ekipa ima barem 2 dana između dviju utakmica.

VL
LI
Lisabon
13:26 01.12.2015.

Draga Mirta,jako je lijepo vidjeti da Vi volite Hajduk i da tu svoju ljubav stalno pokazujete.Na tome Vam svaka cast.I najljepse i najbolje bi Vam bilo da se tu i zaustavite jer izvjesno je da Vi ne razumijete pravila koju su jasna i svima koji ih zele razumjeti ,jednostavna.Velicati to sta je Hajduk odbio igrati s Dinamom je super ispalo,jer je Hajduk trebao biti suspendiran i kaznjen puno drasticnije nego sta je u konacnici bio.Zatim pricati o prosvijedu na rivi koji nije nicim rezultirao???????A cime je trebao rezultirati?Jel to neki dekret ili ultimatum?I tko uopce,osim navijaca Hajduka,smatra taj skup relevantnim za nas nogomet.I pitajte se zasto Vam Zagreb nije izisao ususret i pristao na odgodu kup utakmice?Jednostavno,brate mili,svima vec idete na zivce kmecanjem.Zato dalje navijajte za svoj klubic i uzivajte u nogometu koji ocito ne razumijete.

VL
MA
..Marsijanac
16:00 01.12.2015.

Pogledajmo malo pazljivije TKO se ustvari odmara. Dinamo igra na 3 kolosijeka a Hajduk na 2. A sto ce tice nepravde , sjetimo se Sibenika kojeg je Hajduk izbacio u cetvrtu ligu.

VL
SP
spremni0
12:54 01.12.2015.

pa ova je bedastija od brbljića...

VL
MT
mladen.turcic
14:10 01.12.2015.

sta joj to treba!?!? uopce puno pricat o klubu koji je prosjecan ,jadno

VL
LI
Lik123
15:05 01.12.2015.

Nije istina, u trenu kad su doznali imali su vremena dogovoriti odgodu. Naravno da bi je i dobili, ali kako onda kmečati i srati bezvezarije i raditi pritisak pred derbi. Nego su vemecijanci čekali do trena kad je nemoguće too odraditi, Zagreb je doveden pred svršen čin i ovi naravno sad seru kvake kak su ima HNS i Dinamo sve krivi. Naravno da imaju neviđenu medijsku podršku, novinari žive od takvih govnarija, a ovi su fala bogu neiscrpan izvor. No dobro, niš novog.

VL
DU
Deleted user
14:30 01.12.2015.

Gospođo radi nešto što znaš i u čemu si dobra. Ne glumi Milu Horvat, jer joj nisi ni do koljena .

VL
FA
Fake
15:15 01.12.2015.

Mirta,ostani samo i dalje lijepa a u ostalo sa čime nemaš veze ne guraj nos.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.