Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRO SE SNAŠLA

Mirta Šurjak ima novi posao, pogledajte je na radnom mjestu

Mirta Šurjak
Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/8
09.03.2021.
u 10:43

Kako se Mirta Šurjak snalazi u ulozi prevoditeljice pogledajte u videu.

Novinarka HTV-a Mirta Šurjak ovih dana ima pune ruke posla. Osim što za nacionalnu televiziju i radio prati Hajduk, splitskom klubu pomaže oko konferencija za medije.

Naime, svestrana Mirta postala je prevoditeljica 50-godišnjem talijanskom treneru Paolu Tramezzaniju koji je prije nepuna dva mjeseca preuzeo momčad Hajduka. Tramezzani ne govori hrvatski jezik pa je klub angažirao Mirtu koja se odlično služi talijanskim i našim novinarima prevodi na konferencijama za medije.

Mirta Šurjak je ranije vodila intervjue za u međuvremenu ugašeni Hajduk Digital, a kako se snalazi u ulozi prevoditeljice pogledajte u videu.

Dodajmo ovome i da je Mirta bila zvijezda spota za pjesmu “Mi manca il calcio” (Nedostaje mi nogomet) talijanskog pjevača Ermanna Fabbrija. Očito je očarala Talijane jer je ta pjesma postala špica talijanskog nogometnog showa “Serie A nel Pallone”.

Foto: hajduk.hr

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
17:15 09.03.2021.

Bu i tebe herz zdrmal , kak ti 365 dececa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije