Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naslovu prvaka članovi Cro Cop Teama nazdravili u restoranu brze hrane TGI Fridays i u noćnom klubu

Mirko proslavio naslov sa dva piva

10.09.2006.
u 23:51

Nakon što je pustio suzu u ringu, i nakon vriske i cike u svlačionici, Cro Cop se sinoć nije puno veselio. On i njegovi menadžeri Zvonimir Lučić i Ken Imai poveli su sve članove stožera na večeru u TGI Fridays, a za pravu feštu nakon povratka u Hrvatsku pobrinut će se Zvonimir Lučić.

Mirko se, popivši dva piva, u tom društvu zadržao oko sat vremena i vratio se u hotel jer ga čeka dan medijskih nastupa u Tokiju. No, zato su neki od članova njegova tima nazdravljali prvaku u noćnom klubu Wall Street. Predvodio ih je presretni Zvonimir Lučić koji se radovao najviše od svih. Osim njemu, koji mu je kao drugi otac, Mirko se u ringu zahvalio i svim svojim vjernim suradnicima.

Osjećao je potrebu da im, na najvećoj sceni, kaže koliko su mu pomogli. Zahvalio se čak i bivšem boksačkom treneru Vladi Božiću, kojeg je naslijedio Branimir Levak, mlad trener željan znanja. S puno znanja stožeru se priključio prof. dr. Igor Jukić koji je znatno pridonio da Mirko kondicijski onako dobro funkcionira.

Dr. Željko Kapulica, njegov Vinkovčanin, nutricionist je koji je promijenio neke Mirkove prehrambene navike, a Igor Pokrajac je njegov najvjerniji suradnik, suvježbač, maser i - beskrajno dobar prijatelj. Dvojica pridruženih Istrana, Leonardo Komšić (suvježbač) i Enver Seferović (ekspert za istezanje) upotpunili su tim koji je ovaj put savršeno funkcionirao.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije