Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIV NA KOLJENIMA?
Povratak na članak

Mirko Novosel: Grad mora odlučiti želi li Cibonu ili ju ne želi!

Ode li Cibona u stečaj, vjerovnici se neće naplatiti jer nakon što joj je Grad uzeo nekretnine klub više nema ništa za stečajnu masu.

Komentari 10

CR
CrazyCat
20:12 21.06.2014.

Zašto bi se sportski klubovi trebali financirati gradskim novcem? Ako neki sport nikoga ne zanima, onda se ne treba niti igrati. Sve sportske klubove treba privatizirati pa neka svatko prati i financira ono što želi.

VL
DI
diskasting
15:42 21.06.2014.

dada mohito sad kad se priča o ciboni spominješ nekakve naše novce?!?!?!???? od grada zagreba a kad mamić to isto radi s dinamom onda je to pravdanje i nekakvo opravdanje da institucije su u dinamo, dinamo nemre ništ pa kako to da gradska inspekcije naloži nešto udrugi dinamo i onda nakon dva dana na intervenciju bandića se mijenja rješenja i sad vjerovati tim institucijama da dinamo posluje bez problema u najmanju ruku sumnjivo.! jednostavno se zna mikulić ili kak se više zvao direktor je uništio cibonu i to mu je grad zagreb dopustio isto kak mamić radi u dinamu tak će i dinamo završiti! a građane grada se ništ ne pita kak smo si birali tak nas i zastupaju! a za tebe mohito isto vrijedi kak mamić mahne ti trčiš u tom smjeru! pusti nas purgere na miru da se obračunamo sa raznim bandićima i mamićima!

VL
Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
11:20 22.06.2014.

neka se spoje dinamo i cibona isto su napravili nogometni i košarkaški klub barcelona. naravno neće cobona promjeniti ime u dinamo ali spajanje u jedan veliki zagfebački brend bii bi dobra opcija . pa možda i mamić da koju kunu kak je svojedobno spasil odbojkaški klub mladost.

VL
Avatar comandante
comandante
18:36 24.06.2014.

pitajte toga Prku jeli on naplatio sve dugove ili samo pola????

VL
JA
JackRussell
18:32 21.06.2014.

S Cibonom se događa isto što i sa KK Split i to je najveća sportska tuga ove države. U Splitu, gradska vlast kreditima, pozajmicama i čime već ne spašava vječnog gubitaša Hajduk, dok ne želi spasiti KK Split koji je miljama daleko veći brand nego će Hajduk ikada biti. Ista stvar s Cibonom i Dinamom. Dinamo već odlično posluje, no svejedno mu Bandić daje desetke milijuna kuna svake godine, no Ciboni to ne želi dati. Dinamo nikada neće biti brand kakav je Cibona. Baš nikada. Bandić je Ciboni prijevarom i lažima uzeo nekretnine i sada će je pustiti da nestane. Neki dan je izjavio kako mu uopće nije bitna Europa, već da Cibona samo egzistira s nekakvim juniorima što je neviđena glupost. Jednostavno je nevjerojatno što se ovo sve događa.

VL
Avatar mohito
mohito
13:42 21.06.2014.

cibonini profesionalci su obavili svoje, osvojili su aba ligu, igrali bez place i borili se muski - bandic je odlucil da mu cibona ne treba jer se docepal njenih nekretnina pomocu laznih obecanja - a to ugledanje na cedevitu, to je jos jedna floskula o "privatnom kapitalu", medjutim rijec je o igracki ratnog profitera, klubu koji nikad u zagrebu nece zamijenit cibonu jer za njega navijaju samo dojdeki i zaposlenici po zadatku…cibona je institucija, naravno da treba zagrebu, medjutim zagrepcanni o tome ne odlucuje, nego je sve u rukama jednog rodje kojemu nije problem potrosit milju i pol nase love na nekakav wc ili ko zna kolko milja na svoje fontane, ali cibona mu je mrska jer nakon sta ju je prevario za nekretnine, vise mu nije od koristi…sramota

VL
RI
RINMA
10:32 21.06.2014.

Grad je pun sirotinje I socijalnih slučajeva. Sada bi trebalo puniti džepove tzv. profesionalcima sa novcem od socijale. Gospodo, ako ste profesionalci, onda se probijte na tržištu, a nemojte lokalno glumiti veličinu, a globalno vas malo tko traži. Vaši super sposobni menadžeri bi trebali naći i nekakvog sponzora (ugledajte se na Cedevitu). A što fali amaterskoj ligi?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.