Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CRO COP PUK'O

Mirko Miru: Začepi usta i pomoli se da te ne nokautiram!

Mirko Filipović
fightersonlymagazine.co.uk
14.09.2010.
u 19:50

- Trebao bi čuvati energiju za borbu, bit ću spreman - rekao je Mirko.

Izjave Mirka Filipovića kako meč neće dočekati potpuno spreman toliko zabavljaju njegovog sljedećeg protivnika Franka Mira da ga svako nekoliko dana "bocne" podcjenjivačkim komentarom.

Posljednje što mu je poručio hrvatskom je borcu posebno diglo živac.

- Ja isto neću biti spreman. Nisam trenirao naporno, nego sam išao u Disneyland. Ne brini, kad uđemo u oktogon bit ćemo u jednako nespremni. A idući vikend idem na Čarobnu planinu (drugi zabavni park) kako bih propustio još koji trening - kazao je Mir.

A Mirko mu nije ostao dužan.

- On ima taj američki pristup borbi, s velikim ustima i velikim izjavama. Bilo bi mu najbolje da ta svoja velika usta drži zatvorenima. Jasno mi je da je bolji borac od Al Turka i Anthonyja Perosha, ali neka se pomoli da ga ne nokautiram - rekao je Cro Cop i nastavio:

- Ne bi me smio tako podcijenjivati, ali ako ga to čini sretnim - neka. Trebao bi čuvati energiju za borbu, bit ću spreman.

Novinaru Fighters Only magazina navodno je kao komentar na Mirovu provokaciju poslao SMS sa sljedećim sadržajem:

''Koga boli k... što misli Mir?''

Borba će se održati 25. rujna u Cinncinnatiju, a Filipović tvrdi da mu ne nedostaje motiva.

- Toliko se godina borim i ostvario sam puno velikih pobjeda. No, uzeti ovaj pojas bio bi vrhunac karijere - zaključio je Mirko.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
mandela
15:08 15.09.2010.

hvala bogu,konacno se ponasa kao borac ,tako treba,sad jos da ga i pobijedis i eto sanse za naslov

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije