Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAMČEVINA I U NEKRETNINAMA

Barišić: Zabrana komuniciranja sa Zdravkom određena je vrsta amputacije

zdravko mamić, mirko barišić
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/6
08.12.2015.
u 14:25

– Snalazili smo se nekako, funkcionirali smo i do sada, ali ipak to nije isto. Zdravko ima važnu funkciju i njegov izostanak svakako se osjeti u radu kluba. Moramo ostati koncentrirani, adaptirati se na nastalu situaciju – rekao je predsjednik Dinama.

Zdravko Mamić mogao bi sutra na utakmicu Dinama i Bayerna bude li riješena sva papirologija oko njegova  puštanja iz istražnog zatvora u Remetincu. Treba vidjeti koliko će to trajati, iako je predsjednik Dinama Mirko Barišić rekao da je novac za jamčevinu prikupljen, ipak još nije sve riješeno.

– Nije sve u gotovini, tako da ćemo vidjeti kad će sve biti gotovo – kazao nam je Barišić.

Dakle, dio je u nekretninama pa tek kad se upiše hipoteka na te nekretnine, Mamić će moći iz zatvora. No, i kad izađe, neće smjeti komunicirati sa svjedocima a, među ostalima, to su djelatnici kluba, direktori, tajnica, financijska služba...

– Ne znam još što piše u rješenju, ali siguran sam, izađe li na vrijeme, sutra će biti na utakmici. Ako ima zabranu komuniciranja, po meni je to apsurdno, to je određena vrsta amputacije. Ionako istražni organi već sve imaju i ne vidim razlog za zabranu komuniciranja – veli Barišić. 

Ovih  dana, kao i u srpnju, Dinamo je uspijevao funkcionirati i bez Zdravka Mamića.

– Snalazili smo se nekako, funkcionirali smo i do sada, ali ipak to nije isto. Zdravko  ima važnu funkciju i njegov izostanak svakako se osjeti u radu kluba. Moramo ostati koncentrirani, adaptirati se na nastalu situaciju. Sad je najvažnije da izađe iz zatvora, da skinemo barem tu psihološku moru, a onda ćemo vidjeti kako dalje – zaključio je predsjednik Dinama.

Barišić i vodstvo kluba na zajednički će ručak s predstavnicima Bayerna. Pa ako Zdravko Mamić i izađe i bude imao zabranu rada i(li) komuniciranja s navedenim osobama, neće smjeti ni na taj ručak. A tko zna gdje će sjediti za vrijeme utakmice bude li na vrijeme pušten iz Remetinca, s obzirom na to da je veliki krug ljudi s kojima ne smije razgovarati.

>> Zoran Mamić: Zabrana Zdravku je suluda, čini se da ćemo morati komunicirati preko medija

Komentara 10

DU
Deleted user
14:48 08.12.2015.

Neka Mamić sjedne u zoološki vrt a kada Dinamo postigne gol majmuni iz kaveza će mu pomoći u navijanju.

PU
Pukovnik10
15:28 08.12.2015.

treba ispitati porijeklo jamčevnog novca i nekretnina.

PA
pappmisi
15:19 08.12.2015.

Zdravko Pravi navijaci su uz Tebe. Pravda ce pobediti i Ti ces voditi Dinamo jos 50 godina. Volim te Dinamo. Pozdrav iz Madjarske

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije