66 15°C
  • Fr@njo:

    gdje i kada , samo domacu struku na celu sa akademikom van iz tog posla.isti su nam jedan vec izgradili , citaj sadasnji Maksimir , koji je svojim izgledom najruzniji i najskuplji na svijetu.

  • maltez:

    Dinamo seli u blato. Vlasnik stadiona je grad Zagreb i Dinamo će igrati tamo gdje mu se odredi. Dobro je da se izmjesti stadion, zbog mira u gradu i lakše kontrole nasilnika u navijačkim grupama. Lijepo ih se smjesti u ... prikaži još!u Blato io nema divljanja po gradu.

  • peronja:

    što fali ovome: "...Posljednja faza obnove stadiona trebala bi uključiti "spuštanje" razine travnjaka, uz stvaranje prstena oko igrališta na mjestu postojeće atletske staze, čime će se napraviti novih 16.000 mjesta, a dogradnjom južne tribine konačni kapacitet stadiona iznosit će respektabilnih ... prikaži još! 60.000 udobnih, sjedećih mjesta. Nakon završetka svih radova stadion u Maksimiru trebao bi postati isključivo nogometno igralište, po uzoru na slična zdanja diljem Europe, što bi omogućilo kandidaturu za dobivanje domaćinstva finalnih utakmica europskih kupova. Uz to, planirano je da se pod južnom tribinom smjeste novi radni prostori Uprave kluba..."

Još iz rubrike Sport

Ivana Knoll
POZNATA NAVIJAČICA

VIDEO Ivana Knoll 'zapalila' pratitelje! U seksi izdanju plesala oko šipke

Sophie Christine
Tko tu koga čuva

Kada ona zagrmi! Atraktivna plavuša ima veliki utjecaj na njegovu karijeru

Navijači BiH
GRČKA

Strava! Palicama napali državljane BiH: Mislili su da smo fašisti, gledali tetovaže