Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Planulo 32.000 ulaznica

Miočića će dočekati pun stadion, UFC 198 za samo 90 minuta ušao u povijest!

Werdum i Miočić
Screenshot
31.03.2016.
u 18:25

Arena da Baixada stadion bi se u konačnici mogao pokazati premalim za sve one koji će poželjeti 14. svibnja svjedočiti nastupima brojnih UFC-ovih zvijezda.

Borba za teškaški naslov, pregršt brazilskih zvijezdi, kao i sveukupno gledajući odličan popis borbi, izazvali su nezapamćeni interes za jednu UFC-ovu brazilsku priredbu. U samo sat i pol otkako su ulaznice puštene u prodaju, planulo ih je čak 32 tisuće.

Arena da Baixada stadion bi se u konačnici mogao pokazati premalim za sve one koji će poželjeti 14. svibnja svjedočiti nastupima brojnih UFC-ovih zvijezda. Stipe Miočić i Fabricio Werdum su glavni dio priče koja uključuje legende poput Andersona Silve, Mauricia Rue, Antonija Rogerija Nogueire i Vitora Belforta, ali i imena kao što su ona Uriaha Halla, Ronalda Souze, Demiana Maie i Matta Browna, piše Fight Site.

Za UFC-ov event na stadionu u Curitibi je u prodaju pušteno oko 45 tisuća ulaznica, a već bi na temelju prodanih trebao u povijest ući kao treći najposjećeniji, odmah iza australskog UFC-a 193 kojeg su predvodile Ronda Rousey i Holly Holm pred 56.214 gledatelja te okšaja Georgesa St. Pierrea i Jake Shieldsa koji se održao na UFC-u 129 u Torontu ispred 55.724 posjetitelja.

“Ostvarenje je snova imati ovakav event na stadionu. Bit će to jako uspješna priredba. Danas su karte puštene u prodaju i za samo sat i pol smo prodali oko 32 tisuće ulaznica tako da ćemo 14. svibnja svjedočiti legendarnom popisu borbi i eventu kojeg će mnogi godinama pamtiti”, izjavio je Giovanni Decker, UFC-ov generalni menadžer za brazilsko tržište.

>>Miočić i Werdum odradili novo sučeljavanje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije