Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODŠEPAO S POZORNICE

Miočić zamalo ostao bez protivnika! Težak pad Cormiera na presici

Daniel Cormier
Foto: Screenshot
06.07.2018.
u 08:27

UFC je već doživio jedan udarac za spektakl u Las Vegasu jer je Max Holloway zbog strastvenih problema morao otkazati borbu protiv izazivača Briana Ortege u pero kategoriji.

Pred nama je u noći sa subote na nedjelju spektakl u Las Vegasu gdje će u glavnoj borbi na UFC-u 226 boriti Stipe Miočić i Daniel Cormier.

No, Miočić je zamalo ostao bez protivnika, jer Cormier je na press konferenciji uoči tog meča prilično teško pao, te je ostao nekoliko sekundi ležati prije nego se podigao.

Na kraju je odšepao s pozornice, pa ostaje za vidjeti koliko će to ostaviti traga na njemu na meču s Miočićem.

Inače, UFC je već doživio jedan udarac za spektakl u Las Vegasu jer je Max Holloway zbog zdravstvenih problema morao otkazati borbu protiv izazivača Briana Ortege u pero kategoriji.

Ključne riječi

Komentara 1

LU
lukathereem
12:15 06.07.2018.

Strastvenih problema hehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije