Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
“Fight 2 Win” 110

Miočić otkrio razlog poraza, a njegov suparnik priznao: Kada me pogledao...

Stipe Miočić
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/5
29.04.2019.
u 19:04

Stipe i policajac Howard su bili sunaslovna borba večeri, no s obzirom na popularnost koju “Vatrogasac” uživa, meč se namjerno ili nenamjerno pretvorio u glavnu atrakciju ovog “grappling” eventa

Bivši UFC prvak u teškoj kategoriji Stipe Miočić je poražen od Aarona Howarda u humanitarnom “grappling” meču koji je prošlog vikenda održan u Miočićevom Clevelandu na priredbi “Fight 2 Win” 110.

Stipe i policajac Howard su bili sunaslovna borba večeri, no s obzirom na popularnost koju “Vatrogasac” uživa, meč se namjerno ili nenamjerno pretvorio u glavnu atrakciju ovog “grappling” eventa, piše Fightsite.

Stipe Miočić
1/6

Na koncu je Howard slavio jednoglasnom odlukom sudaca koji su prema važećim pravilima više vrednovali pokušaje da završi meč prekidom, nego Stipinu kontrolu i dva prolaska garda, snimku borbe možete vidjeti OVDJE.

Jasno je da Miočiću poraz nije najbolje legao. Uostalom, profesionalci i šampioni poput njega ne vole gubiti niti u ovakvim ekshibicijskim nastupima što ih i čini sportašima kakvi jesu. Bivši UFC prvak je priznao da dobro poznavao pravila što je u konačnici dovelo do toga da njegov protivnik odnese pobjedu.

- Nisam znao ništa o protivniku, nisam znao previše o pravilima. Očito je da su mu pobjedu donijeli pokušaju da završi meč. Ne znam što bih rekao, nego da je ovo samo moja pogreška. Slušajte, on je pobijedio i to je jedino što je važno! - rekao je Stipe u kratkom intervjuu koji je objavio urednik novine “The News-Herald” Marko Podolski na svom Twitteru.

>> Pogledajte razgovor s Cro Copom na Večernji TV-u

- U biti znam pravila. Trebao sam očito biti više aktivan, inače se ne umaram ovako lako. Očito me i adrenalin pojeo ovaj put. Sve zajedno sam zadovoljan, ali sam bio izvan svoje zone komfora - dodao je razočarani Stipe koji je svu zaradu dao u humanitarne svrhe, za fundaciju “National Fallen Fire Fighters Foundation”.

Policajac Howarda je obračun sa Stipom doživio vrlo emotivno.

- Bio mi je veliki šok kada sam doznao suparnika. Kada sam ga gledao točno u oči, probio me pogledom kao što ga imaju mnogi veliki borci. Gledao je mene, kao što gleda svoje protivnike. Bilo je vrlo napeto - priznao je Howard kojem je ovo drugi nastup za “Fight 2 Win” promociju.

- Također je krenuo od početka vrlo tvrdo. Bila je ovo velika prilika za mene, radi se o čovjeku s tolikim iskustvom. Stipe je tako velik sportaš i tako velik prvak. Ovo je velika šansa za mene - zaključio je Howard.

Stipe Miočić
1/6

Stipu u MMA akciji nismo vidjeli još od UFC-a 226 kada ga je nokautirao Daniel Cormier i uzeo mu pojas prvaka u teškoj kategoriji.

“Vatrogasac” od tada javno i prilično glasno agitira za revanš s DC-jem, koji bi se možda mogao dogoditi krajem ljeta ili početkom jeseni. No, za sada nema nikakvih službenih potvrda da će to zaista tako i biti.

Ključne riječi

Komentara 3

SL
Slovenec
21:08 29.04.2019.

A đe su sade komentari?? Kad Stipana razbiju onda nije Rvat??

XX
xx888xx
01:06 30.04.2019.

Izgleda da je Stipe psihički malo pao. Mora sam sa sobom rasčistiti sve i krenuti dalje...

Avatar bujko_veliki
bujko_veliki
21:13 29.04.2019.

Kad se našmrčem pukne me bolje nego ovog. A lice i dalje neoštečeno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije