Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Meč s Furyjem

Miočić: Njegov prijedlog nema smisla, ali i na to bih pristao

Stipe Miočić i Tyson Fury
Foto: PIXSELL
1/3
05.04.2020.
u 17:41

Čim riješim Wildera, borit ću se sa Stipom u boksačkom meču. Rekao je da želi taj meč i to bi bila dobra borba. Bio bi to sudar kao onaj McGregor – Mayweather, sudar dvaju sportova - kazao je onda Tyson

Teškaški UFC-ov prvak Stipe Miočić u razgovoru s poznatim novinarom Arielom Helwanijem još se jednom osvrnuo na moguću borbu s boksačkim prvakom po WBC verziji Tysonom Furyjem.

Naime, 'Kralj Cigana' prije meča u kojem je tehničkim nokautom pobijedio Deontaya Wildera prozivao Miočića. 

>> Cro Cop poručio: Koronavirus ne prašta nikome, zato ostanite doma

- Čim riješim Wildera, borit ću se sa Stipom u boksačkom meču. Rekao je da želi taj meč i to bi bila dobra borba. Bio bi to sudar kao onaj McGregor – Mayweather, sudar dvaju sportova - kazao je onda Tyson.

No te borbe neće biti uskoro, jer je Wilder aktivirao klauzulu koja vodi do nove borbe protiv 'Kralja Cigana'.

Furyjev prijedlog je bio da se s Miočićem bori u kavezu s MMA rukavicama  po boksačkim pravilima.

- To nema nikakvog smisla - rekao je Stipe i dodao:

- Sto posto bih pristao na borbu u kavezu po boksačkim pravilima, a pristao bih i na boksački meč u ringu. Ma, nosio bih i 18 kilograma tešku opremu prema ringu, što god.

Naime, Wilder se nakon poraza od Furyja žalio na kostim koji je imao na sebi dok je išao prema ringu. Bivši boksački prvak nosio je opremu tešku 18 kilograma te mu je to bio izgovor za poraz protiv 'Kralja Cigana'.

Miočić je tu činjenicu iskoristio da upotpuni odgovor.

Ključne riječi

Komentara 3

HA
Hanok
17:53 05.04.2020.

Stipe nema šanse u boksu, Fury nema šanse u MMA-u i točka.

Avatar Psychlist
Psychlist
19:53 05.04.2020.

Stipe, nemojte pristajati na meč u boksu, zovite toga finog gospodina da s vama radi MMA meč kad već ima želju za borbu s vama. Svaka čast Furyju, ali mislim da je Stipe definitivno "baddest man on the planet" poo pitanju borilačkih vještina...

Avatar majkuvam
majkuvam
21:49 05.04.2020.

Pristao bi i ja na meč u ringu ,legao na pod i pokupio milijune..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije