Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Želim uzvrat, ali...

Miočić nakon teškog poraza oduševio odgovorom na konferenciji

Stipe Miočić
Foto: Screenshot
1/5
08.07.2018.
u 10:14

Miočić je dobro krenuo i u prve dvije minute borbe dominirao, ali onda se Cormier pribrao i preuzeo kontrolu.

Stipe Miočić noćas je izgubio pojas prvaka u teškoj kategoriji UFC-a. iako je bio favorit, hrvatski borac izgubio je od Daniela Cormiera koji ga je nokautirao pred kraj prve runde.

Miočić je dobro krenuo i u prve dvije minute borbe dominirao, ali onda se Cormier pribrao i preuzeo kontrolu. Stipe mu je u tome i pomogao jer se upuštao u otvorenu tučnjavu, a još je  i često spuštao ruke te protivniku ostavljao previše prostora.

Nakon borbe došao je vidno razočaran na konferenciju.

- Idemo društvo. Što prije krenimo s pitanjima, čeka me avion, idem kući, započeo je Miočić pa dodao:

Stipe Miočić
1/5

- Bio je to čudan kut pod kojim me udario. Hej, to su teškaši. Jedan udarac i laku noć. Sve je to normalno. Što ćeš? Izgubio sam. Daniel je bio bolji od mene. To je to. Drago mi je zbog njega.

Miočić je imao tri uspješne obrane u povijesti, zbog čega je ušao u povijst, ali dalje od toga nije išlo. Ipak, vratit će se još jači.

- Naravno da želim uzvrat, ali to mi u ovom trenutku nije nimalo bitno, rekao je Miočić pa objašnjenjem oduševio:

- Idemo kući svojoj prekrasnoj supruzi koja će mi uskoro roditi djevojčicu. Ljudi, to mi je jedino bitno u ovom trenutku. Izgubiti nikad nije zabavno. No na kraju dana, idem kući, svojoj prelijepoj supruzi, zaključio je Miočić i otišao na avion.

Ključne riječi

Komentara 20

U1
ursus_1212
10:21 08.07.2018.

Gospodin!

DI
Diesel
10:26 08.07.2018.

Stipe, slijedeci put ga razbij dva puta. Navijamo za tebe uvjek!

Avatar Mirko224
Mirko224
10:27 08.07.2018.

Drži se Stipe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije