Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži uzvrat

Miočić brutalno odgovorio Cormieru: Dok si se ti borio, ja sam gasio požare

Stipe Miočić
Foto: Fightsite
1/4
07.02.2019.
u 10:52

Stipe Miočić je lani u srpnju izgubio od Daniela Cormiera nokautom u prvoj rundi. Američki borac hrvatskih korijena traži uzvrat, ali šef UFC-a Dana White još o tome ne razmišlja

Nedavno je američki borac hrvatskih korijena Stipe Miočić poručio kako mu Daniel Cormier duguje uzvrat. Poruka je oduševila Stipine navijače, dok je Cormier pronašao razloge zašto  ne želi tu borbu.

Prvak UFC je istaknuo kako Stipe, ako je na to ima pravo, kako se dosad već nije borio, te se pita 'ako je izgubio borbu, je li i dalje prvak? Cormier je dodao kako je ozlijeđen i je li može biti bolji od onoga što je učinio - pobijediti Miočića.

>> Pogledajte video: Stipe Miočić u novoj ulozi

Nije dugo treba čekati Stipin odgovor.

'DC, moja guzica ponudila se boriti protiv tebe na UFC-u 230, 3. studenog u Madison Square Gardenu. Umjesto toga, borio si se protiv Lewisa, dok sam ja gasio požare', napisao je Stipe Miočić, vatrogasac iz Clevelanda.

Stipe Miočić je lani u srpnju izgubio od Daniela Cormiera nokautom u prvoj rundi. Američki borac hrvatskih korijena traži uzvrat, ali šef UFC-a Dana White još o tome ne razmišlja.

Stipe Miočić
1/5
Ključne riječi

Komentara 6

TO
Torpor
11:20 07.02.2019.

Cormier zna da je slucajno dobio borbu.

DM
drazen.muhvic
12:54 07.02.2019.

Znači ovako: dok se Cormier borio, Stipe je gasio požare. Logičan zaključak: svatko radi ono što zna...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije