Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VLADA FINANCIRA
Povratak na članak

Ministrica Brnjac: Da Kninu nismo financirali atletsku stazu, Čeko bi otišao u SAD

Vlada će sufinancirati 23 infrastrukturna projekta u sportu, a u toj brojci najviše je nogometnih igrališta (7), sportskih dvorana (5) i atletskih staza (4)

Komentari 3

Učitelj
11:52 13.10.2020.

ministrica brnjica

VL
BE
Beskucnik
10:39 13.10.2020.

Grad Umag Novalja Vis Cakovec Krapina ..jel se to netko šali , sta u Slavoniji sport ne postoji , Uljanik 3maj , tunel kod Makarske ,besplatan , a cestarina kod Dakovo Osijek se naplacuje , eto ukinite cestarinu , pa ce sportasi iz Slavonije koji treniraju atletiku u Osijeku , imat bolje rezultate , stvarno mi se cini da je Slavonija kolonija za Hrvatsku , dok IDS vuce za Istru , Slavonija propada

VL
BL
Blender
10:17 13.10.2020.

25% PDV na hranu govori sve kakvi ste ljudi i o kome i cemu brinete!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.