Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornik optimističan

Milin nakon ispadanja s Eura: Ponosan sam, imamo svijetlu budućnost

Ferdo Milin
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
1/5
15.07.2016.
u 23:04

- S obzirom na rezultat naravno da nismo zadovoljni, ali odigrali smo bolju utakmicu nego protiv Nizozemske.

Hrvatska U-19 na Euru u Njemačkoj doživjela je i drugi razočaravajući poraz koji ju je ostavio bez prilike za nastup u polufinalu, ali i doigravanju za Svjetsko prvenstvo. Francuzi su slavili sa 2:0, a naš izbornik Ferdo Milin nakon svega ipak je bio optimističan. 

- S obzirom na rezultat naravno da nismo zadovoljni, ali odigrali smo bolju utakmicu nego protiv Nizozemske. Nažalost, dekoncentracija nas je koštala primljenih pogodaka. Stvarali smo šanse, bili smo okomiti i na visini zadatka, i uz čestitke Francuskoj na pobjedi, čestitam i svojoj momčadi na pokazanom karakteru i želji. Ponosan sam na ovu momčad, tu ima i godinu dana mlađih igrača koji će ostati u reprezentaciji i pred nama je svijetla budućnost hrvatskog nogometa - izjavio je Milin te dodao:

- Očekivali smo visoki francuski presing, no zbog naše su igre morali odustati od njega, a sve im je postalo lakše kada su zabili. Tada su se povukli i tražili protunapad.

Milin je potom naveo i razloge zbog kojih je izostao bolji rezultat.

- Brekalo se stigao priključiti tek uoči početka turnira i nedostajao nam je na pripremama, a već i njegova cijena govori koliko je kvalitetan. Martinović je bio osam mjeseci bez treninga, a imali smo u napadu druge igrače koji se godinama golovima i zalaganjem bore za svoje mjesto. On je jako dobar igrač i dogodine bi mogao dobiti šansu u reprezentaciji U-21. Bili smo i bez Benkovića, bez kojega se mijenja cijela struktura momčadi - zaključio je Milin.

Posljednji nastup na ovom natjecanju Hrvatska će imati u ponedjeljak u podne u Heidenheimu protiv Engleske.

Komentara 27

JU
juma
00:21 16.07.2016.

Milin nakon ispadanja s Eura: Ponosan sam, imamo svijetlu budućnost. Je li ovo neki novi virus medju našim trenerima? Svi pucaju od ponosa nakon ispadanja i puta kući? Morat ću i ja tako reći šefu kada ne izvršim ono što sam dobio u zadatak? Samo me malo strah kako bi ovaj ne samo napiso otkaz, nego pozvao i doktore...

TH
than
01:09 16.07.2016.

Ja mislim da bi trebali biti ponosni, ako dobijaju, a ne, ako gube.....

DU
Deleted user
01:34 16.07.2016.

za mene je ispadanje neuspjeh dali 1 dobili 5 i sad protiv Eng koji su prvi???? nisam siguran jel bih moja djeca bila sretna da ne donesem placu i obezbjedim sve potrebno i isli po selu i govorili ponosni smo na čaču,ali to je sad neka moda postala slaviti neuspjehe ne samo kod nas no svugdje u svijetu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije