Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijanska liga

Milik zabio i donio samo bod Napoliju u dvoboju protiv Sassuola

Football Soccer - Napoli v Genoa - Italian Serie A Football Soccer - Napoli v Genoa - Italian Serie A - San Paolo stadium, Naples, Italy - 10/02/17 - Napoli's Dries Mertens in action against Genoa's Nicolas Burdisso.  REUTERS/Ciro De Luca CIRO DE LUCA
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
23.04.2017.
u 15:12

Ivan Strinić bio je u početnoj postavi Napolija, u 80. minuti je zaradio žuti karton, a nakon njegovog prekršaja Sassuolo je došao do vodstva. Strinića je u 85. minuti zamijenio Ghoulam

Nogometaši Sassuola i Napolija igrali su 2:2 (0:0) u utakmici 33. kola talijanskog prvenstva, koja je igrana u Reggio Emiliji.

Napoli je poveo u 52. minuti pogotkom Belgijca Driesa Mertensa, ali je samo sedam minuta poslije veliku pogrešku napravio Marek Hamšik i vraćajući loptu vrataru gurnuo Berardija u čistu priliku koju je ovaj pretvorio u izjednačenje. Sassuolo je u 80. minuti poveo, a Pepea Reinu svladao je Mazzitelli. Napoli je ipak došao do boda pogotkom Poljaka Milika u 85. minuti.

Ivan Strinić bio je u početnoj postavi Napolija, u 80. minuti je zaradio žuti karton, a nakon njegovog prekršaja Sassuolo je došao do vodstva. Strinića je u 85. minuti zamijenio Ghoulam.

Napoli je u borbi za drugo mjesto sada bod iza Rome, a ima i utakmicu više. Vodeći Juventus ima 80 bodova, Roma 72, a Napoli 71. Sassuolo je ostao na 14. mjestu sa 36 bodova.

>>Willian Jose zabio za pobjedu Real Sociedada protiv Deportiva

Rezultati by SofaScore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije