Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Natječaj za direktora

Miličević: U Ciboni ne treba otvarati ludnicu

'sport....200306 ...     memorijalni centar drazen petrovic...cibona...biserka i jole petrovic....sanader..bandic..boze milicevic.cibona toranj...stojko vrankovic..franjo arapovic..    snimio miso lis
'Miso Lisanin'
05.11.2009.
u 08:50

Na natječaj za Cibonina direktora prijavila su se petorica kandidata. Uz Andru Knegu i Roberta Matijevića, prijavili su se i negdašnji marketinški djelatnik s HRT-a Mario Horaček te predsjednik Zagrebačkoga teniskog saveza Franc Regina.

Ime petog kandidata još nije procurilo.

Što o natječaju za direktora misli onaj tko je tu dužnost obnašao proteklih 20 godina? Bože Miličević kaže:

– Po statutu kluba, direktora bira petočlani Izvršni odbor, pa ne znam zašto je natječaj uopće raspisan. Ako je već raspisan, trebalo je to učiniti u srpnju kada je meni istekao ugovor.

Kakvog direktora treba klub u teškim financijskim vremenima?

– U Ciboni ne treba otvarati ludnicu, Ciboni treba zdrava pamet. Direktor mora biti jaka osoba koja će klub voditi iz Cibone, niotkuda drugdje, ne sa Zrinjevca ili iz Paromlinske.

Znači li to da ste vi najviše za Knegu?

– Andro je moralna i kvalitetna osoba, no ne možemo znati kako bi se snašao na tome mjestu. Zato sam godinu dana nagovarao Mihovila Nakića da se prihvati tog posla. Najbolja kombinacija bila bi Željko Jurenić kao izvršni direktor, financijski operativac, i Nakić kao čovjek s rejtingom i znanjem, ljudi iz kluba.

Cibona već šest godina nema glavnog sponzora!

– Treba vidjeti što je to odbojno u Ciboni, zašto je tako nisko na listi simpatija onih koji odlučuju o novcu. Bojim se da je to isključivo problem politike. Ja sam kriv jer sam mislio da je Cibona opće dobro, pa se nismo htjeli priklonili niti lijevima, niti desnima. Grad nas je zakidao za novac, a mi nismo htjeli raditi po sistemu ja tebi, ti meni.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
maraton
10:28 05.11.2009.

Ova dvojica su zemljaci i oba bi tribala bit u \"Širokom\" a ne u \"Ciboni\".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije