Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dopingirani prvak

Milanović: Sve sam kupovao preko interneta

Toni Milanović
Leonard Ninčević/VLM
25.08.2010.
u 13:05

Uzimao sam preparate za izdržljivost i snagu jer treniram dva puta dnevno. Ništa na iglu, nikakve steroide – kaže Milanović

Nakon troskokaša Ivana Mitrovića i plivača Ante Križana, Hrvatska agencija za borbu protiv dopinga pronašla je i trećeg korisnika nedopuštenih sredstava među hrvatskim sportašima. To je 20-godišnji Splićanin Toni Milanović iz kluba Amero, svjetski juniorski doprvak u kik-boksu i brončani s SP-a u low-kicku. On je treći "uhićeni" prekršitelj normi u kolovozu ove godine, a kako to često biva, i ovaj je zvučao poprilično iznenađeno. Za razliku od HADA-ina priopćenja, u kojemu stoji da je pozitivan na metilheksanamin, boldenon i salbutamol i da se odrekao B-uzorka, Toni kaže da on i trener mu Milivoj Bajić žele drugi korak u analizi uzorka uzetog 17. travnja na PH-u u tajlandskom boksu u Splitu.

– Uzimao sam normalne preparate, ništa na iglu, nikakve steroide. Sve to može se nabaviti preko interneta, iz SAD-a. To su preparati za izdržljivost i snagu. Radim dva treninga na dan i ne bih mogao bez toga.

Svjestan je Toni da neinformiranost u ovom slučaju nije amnestirajuća.

– Mi nemamo klupskog liječnika. Nitko me nije upozorio na to što smijem uzimati, a što ne smijem – kazao je student Pomorskog fakulteta u Splitu.

Ključne riječi

Komentara 1

VK
vječni krojf
14:39 25.08.2010.

A,tko mu je gazda?da nije mozda mamic pa da splicani imaju opet nekog blatiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije