Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUŠEVLJENI VIĐENIM

Milanović i Plenković čestitali Srbiću: 'Potvrdili ste ono što svi znamo - da ste vrhunski!'

(TOKYO2020)JAPAN-TOKYO-OLY-ARTISTIC GYMNASTICS-MEN'S HORIZONTAL BAR-FINAL
Lan Hongguang/XinHua/PIXSELL
03.08.2021.
u 18:24

- Čestitamo Tinu na sjajnoj izvedbi i osvojenoj srebrnoj medalji, koju ju je osvojio nakon vrhunskog nastupa na preči. To je ukupno osma medalja za Hrvatsku na OI u Tokiju.

Predsjednik RH Zoran Milanović, hrvatska vlada i premijer Andrej Plenković te predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković čestitali su gimnastičaru Tinu Srbiću na srebrnoj medalji u finalu preče na OI u Tokiju.

>>> Bračni par Sinković na Večernji TV:

- Čestitam Tinu Srbiću na sjajnom nastupu u finalu preče u Tokiju i osvajanju srebrne olimpijske medalje u gimnastici. Nakon brojnih ranijih uspjeha, osvajanjem olimpijske medalje samo ste potvrdili ono što svi znamo, da ste vrhunski sportaš za najveće rezultate. Hrvatska vam je zahvalna jer zajedno s vama opet ponosno gleda hrvatski barjak kako se vijori na olimpijskom postolju - istaknuo je predsjednik Milanović.

Vlada RH i premijer Plenković navode:

- Čestitamo Tinu na sjajnoj izvedbi i osvojenoj srebrnoj medalji, koju ju je osvojio nakon vrhunskog nastupa na preči. To je ukupno osma medalja za Hrvatsku na OI u Tokiju, a za Tina Srbića prva olimpijska medalja nakon ostvarenih sjajnih rezultata na svjetskim i europskim prvenstvima. Također, on je tek je drugi hrvatski gimnastičar, uz Filipa Udea, koji je osvojio medalju na olimpijskim igrama.

 Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković napominje da je srebro Tina Srbića plod neumornog truda i usmjerenosti ka cilju.

- Čestitam od srca na osvojenom srebrnom olimpijskom odličju u finalu preče. Nakon fantastičnih dosadašnjih uspjeha na svjetskim prvenstvima u Montrealu i Stuttgartu, briljirali ste u impresivnom nastupu na Olimpijskim igrama u Tokiju i zasluženo ponijeli olimpijsko srebro. Iza ovog iznimnog uspjeha stoji neumorni trud i usmjerenost ka cilju, koji ste postigli uspinjanjem na olimpijsko postolje. Učinili ste hrvatsku gimnastiku slavnom, a sve nas u Hrvatskoj ponosnima na tom izvanrednom postignuću - kaže se u čestitki predsjednik Sabora Gordana Jandrokovića. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije