Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Silno ga žele

Milano na nogama: Donosimo što je navijačima probudilo nadu da Modrić ipak stiže

Luka Modrić
Foto: ilustracija
17.07.2019.
u 13:55

Premda je priča na izuzetno staklenim nogama te se svodi samo na teoriju, među navijačima ipak živi nada

Vlado Lemić, banjalučki menadžer hrvatskoga kapetana Luke Modrića ponovno je posjetio Milano. O čemu je razgovarao s čelnicima kluba nitko osim sudionika tog sastanka ne zna, ali već i to je bilo sasvim dovoljno da iznova krene euforija u tom talijanskom gradu i da se zakotrlja lavina priča o velikom transferu iz Reala.

Dodatnu nadu navijačima u srijedu ujutro dao je Vicente Azpitarte, Modrićev prijatelj i biograf koji je kazao da prema njegovu mišljenju postoji mogućnost da do tog transfera dođe već ovoga ljeta ako Real pristane na posudbu s opcijom otkupa ugovora.

Naime, navodi dalje Azpitarte, budući da Dani Ceballos definitivno napušta Madrid, Real će pokušati angažirati Paula Pogbu ili Christiana Eriksena, što bi u konačnici moglo dovesti do senzacionalne kombinacije.

Premda je ta teorija na tankim nogama da ne može biti tanjim, Twitter je jutros svejedno osvanuo obojen montažama, prikazima Luke Modrića u dresu Milana.

Rado bi ga vidjeli milanezi, preklinju po svojim zidovima Zvonimira Bobana da uloži maksimalan napor, ali jedno su želje, a drugo stvarnost.

A stvarnost govori da je Modrić prezadovoljan u Realu i da ga Zinedine Zidane već uigrava za novu sezonu bez obzira na to tko će još možda doći.

Opet, znamo i onu: "Nikad ne reci nikad..."

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
14:00 17.07.2019.

Pa svi mi bi rado vidjeli Lukicu u novoj sredini, u ovoj dosadašnjoj je dokazao da je najbolji na svijetu ostaju mu još na planetu 😄

DU
Deleted user
19:29 17.07.2019.

On jos igra, a ima amneziju? Hrabro, hrabro. Cudim se da nije medjunozju, ups u medjugorju...

NI
NikoCro
16:37 17.07.2019.

Ajd novinari, opet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije