Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijanska liga

Milan u završnici ispustio pobjedu protiv Leccea, Rebiću deset minuta

Milan
Foto: Reuters/Pixsell
20.10.2019.
u 23:09

Domaćin je dva puta vodio, no Lecce se hrabro borio i na koncu izvukao bod

U susretu osmog kola talijanskog nogometnog prvenstva Milan je na San Siru pod vodstvom novog trenera Stefana Piolija odigrao tek 2-2 protiv Leccea.

Domaćin je dva puta vodio, no Lecce se hrabro borio i na koncu izvukao bod. 

Golove za Milan zabili su Hakan Calhanoglu (20) i Krzysztof Piatek (81), a za goste Khouma Babacar (62) i Marco Calderoni (90+2). Hrvatski reprezentativac Ante Rebić igrao je za Milan posljednjih 10 minuta.

Milan je sjajno ušao u utakmicu i u prvih 15 minuta imao je tri sjajne prilike. Međutim, Rafael Leao dva puta i jednom Hakan Calhanoglu nisu bili precizni. Ipak, u 20. minuti Milan je okrunio svoju premoć pogotkom, a strijelac lijepog gola bio je Calhanoglu. Milan je do kraja poluvremena imao još nekoliko prilika, no nije uspio možda već u prvom poluvremenu riješiti pitanje pobjednika.

Kazna za silne promašaje stigla je u 62. minuti, kada je Andrea Conti skrivio kazneni udarac igrajući rukom. Udarac je izveo Khouma Babacar, Gianluigi Donnarumma je obranio, no Babacar je ispravio pogrešku pospremivši odbijanac u mrežu za 1-1.

U 81. minuti domaćin je stigao i do drugog gola, a ponovo je najzaslužniji bio Calhanoglu. Turski veznjak je prošao kroz suparničku obranu, a potom povratnom loptom uposlio Piateka koji je zabio za novo vodstvo. Lecce se nije predavao i u drugoj minuti nadoknade Calderoni je sjajnim udarcem sa 20 metara izjednačio rezultat.

Parma je deklasirala Genou sa 5-1. Junak utakmice bio je trostruki strijelac Andreas Cornelius koji je sva tri gola zabio u razmaku od osam minuta (42, 45+1, 50). Za Parmu su zabili u Juraj Kucka (38), te Dejan Kuluševski (79), dok je pogodak za goste zabio Andrea Pinamonti (52). Za goste je cijeli susret igrao Marko Pajač.

>> Trebaju li očevi, baš kao Zidane, gurati sinove u prvu momčad?

Ključne riječi

Komentara 3

KT
KTM
06:59 21.10.2019.

Milan=katastrofa.Nekad strah i trepet,danas kao divlji pas bez lanca.

Avatar majkuvam
majkuvam
11:19 21.10.2019.

U Frankfurtu si bio car u Milanu vodonoša,nije ti to trebalo.

Avatar southman
southman
07:36 21.10.2019.

E moj Ante gdje ti ode !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije