Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Serie A

Milan slavio nakon preokreta, Perica zabio za pobjedu Udinesea

Milan
Reuters/PIXSELL
20.12.2015.
u 20:21

Sampdoria je slavila protiv Palerma 2:0, a za goste je svih 90 minuta odigrao Mato Jajalo.

Nakon dva remija zaredom, Milan je uspio i pobijediti. Ipak, nije bilo tako lako, Frosinone je pružio dobar otpor, ali gosti su pobijedili sa 4:2.

Frosinone je poveo u 19. minuti pogotkom Daniela Ciofanija, a onda su u nastavku Abate, Bacca i Alex preokrenuli. Dionisi je u 84. minuti vratio nadu domaćinu, a sve dvojbe otklonio je Bonaventura u nadoknadi.

Udinese je slavio u Torinu sa 1:0, a pogodak odluke zabio je Stipe Perica. Sampdoria je slavila protiv Palerma 2:0, a za goste je svih 90 minuta odigrao Mato Jajalo.

>>Hertha pobijedila i Mainz, i dalje je na neočekivanom trećem mjestu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije