Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIE A

Milan pao protiv Napolija, Rebić pocrvenio pola sata nakon što je ušao

Italian football Serie A match - AC Milan vs Udinese Calcio
LiveMedia/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL
14.03.2021.
u 23:37

Pogodak vrijedan tri boda postigao je Politano u 49. minuti

Nogometaši Napolija pobijedili su Milan s 1:0 (0:0) u posljednjoj utakmici 27. kola talijanske Serie A odigranoj na San Siru. Pogodak vrijedan tri boda postigao je Politano u 49. minuti.

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić ušao je u igru u 60. minuti i u 71. minuti odlično pucao glavom, ali je Ospina obranio taj udarac pod gredu.

U nervoznoj završnici utakmice Rebić je zbog nesportskog ponašanja zaradio crveni karton.

Milan je ovim porazom ostao devet bodova iza vodećeg gradskog suparnika Intera koji je u nedjelju slavio s 2:1 na gostovanju kod Torina.

Ključne riječi

Komentara 1

ZO
zoca
16:24 15.03.2021.

momak nije za repke neka trazi pomoc

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije