Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Serie A

Milan ostvario važnu pobjedu na gostovanju

Foto: Reuters/Pixsell
21.01.2019.
u 17:05

Trobod je Milanu omogućio da se popne na četvrtu poziciju s 34 boda

U pretposljednjoj utakmici 20. kola talijanskog prvenstva, AC Milan je ostvario važnu pobjedu na gostovanju kod Genoe. Strijelci u 2:0 trijumfu su bili Borini (72. minuta) i Suso (83.), dok  Ivan Strinić nije ulazio u igru za gostujući sastav.

Trobod je Milanu omogućio da se popne na četvrtu poziciju s 34 boda, odnosno da zadrži korak s nizom klubova koji se bore za Ligu prvaka. 

Vodeći Juventus ima čak 53 boda, drugoplasirani Napoli 47, a slijede Inter s 40, Milan s 34, Roma s 33, Lazio s 32, Atalanta s 31, Sampdoria s 30, Parma s 28 bodova... 

Genoa je ostala na 14. mjestu s 20 bodova iz isto toliko utakmica, te još uvijek ima šest bodova viška u odnosu na 18. Bolognu, klub koji se nalazi na vrhu skupine onih momčadi kojima prijeti ispadanje u drugu ligu.

Ključne riječi

Komentara 1

LU
lukathereem
22:15 21.01.2019.

Milan gostavao a gdje je bila Severina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije