Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Menadžer potvrdio

Milan, Napoli i Juventus žele dovesti Rakitića

Ivan Rakitic
Reuters
15.10.2010.
u 18:15

Talijanski velikani Milan, Juventus i Napoli žele u svoje redove dovesti hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića.

– Točno je da se ta tri kluba zanimaju za njega. No, moram reći da će Schalke ipak biti na prvom mjestu. Trener Felix Magath u Gelsenkirchenu stvara momčad za budućnost, a Ivan je u njegovim planovima uvijek jako dobro figurirao – naglasio je Rakitićev menadžer Michel Urscheler.

Rakitiću ugovor sa Schalkeom istječe u lipnju 2011.

Komentara 6

MO
moto007
19:51 15.10.2010.

Postanite dio PowerPlay Manager zajednice! Najbolji ONLINE manager na webu! Od sportova zasad se nude hokej i nogomet, a uskoro dolazi i rukomet, formula 1, tenis.. Mnogštvo opcija poput treninga igrača, biranja taktika, gradnje stadiona i objekata, zaposlenici, odlična ekonomska strana u igri, sponzori, prodaja TV prava i još mnogo mnogo toga! Ne propustite, postanite i vi dio PowerPlay Manager zajednice i pobjedite ostale managere! Registracija na najbolji online manager: http://www.powerplaymanager.com/r21184

ZD
Zoran-Düsseldorf
10:16 16.10.2010.

Neznam odakle vam ova informacija,ja svakodnevno citam nemacke novine,i jos nigde nisam procitao da ga ova tri kluba gore zele u svoje redove,a i navijam za Salke,prema tome ovo je samo novinarska patka,za sada nema teorijske sanse da Magat proda Rakitica.

OB
-obrisani-
10:39 16.10.2010.

He,pa sada kad ja Srna rekao da nece ici nikamo,da bi volio ostati u Sahtaru,moraju novinari drugog igraca prodavati... ..Bilo bi mi drago za Raketu,ali daj prestanite vise sa tim vasim prodavanjima ,ili ste vi njihovi menadzeri... ?! :-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije