Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POJAČANJA

Milan će potrošiti 100 milijuna eura: Mandžukiću dolazi još jedan Hrvat!

Serie A - AC Milan v Udinese
ALESSANDRO GAROFALO/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
29.03.2021.
u 18:20

U prošlom prijelaznom roku nisu trošili novac za pojačanja, a kako računaju i na znatne prihode od Uefe u sljedećoj sezoni, planiraju ući u solidne investicije kojima bi još ojačali momčad i postali konkurentniji u Ligi prvaka, a onda i u novoj borbi za talijanski naslov.

Milan polako gubi korak u jurnjavi za svojim sustanarom na San Siru, Inter sada bježi šest bodova i ima utakmicu manje, ali crveno-crni pokušat će to nadoknaditi iako im je prvi cilj osigurati ulazak u Ligu prvaka. I tu dobro stoje sa svojim drugim mjestom. No, ne mogu se opustiti, na petom mjestu koje ne vodi u Ligu prvaka je Napoli sa šest bodova manje, ali i utakmicom manje.

Milan planira Ligu prvaka koja će mu donijeti i lijepi novac, a oni ga već na ljeto kane trošiti za pojačanja. Žele zadržati Zlatana Ibrahimovića i Marija Mandžukića, morat će nešto investirati u zadržavanje vratara Donnarumme i Hakana Calhanoglua, žele otkupiti Fikaya Tomorija od Chelseaja koji je sad na posudbi.

No, žele se i pojačati, dovesti još jednog ofenzivca, a najviše se spominje igrač Fiorentine i reprezentativac Srbije Dušan Vlahović. U nekim je kombinacijama i naš reprezentativac i igrač Olićeva CSKA Moskve Nikola Vlašić. Ali, po njega bi krenuli, tvrde talijanski mediji, tek ako ne uspiju zadržati Hakana Calhanoglua, odobrovoljiti ga novim i vjerojatno još bogatijim ugovorom.

Milan raspolaže s oko 100 milijuna eura za pojačanja. U prošlom prijelaznom roku nisu trošili novac za pojačanja, a kako računaju i na znatne prihode od Uefe u sljedećoj sezoni, planiraju ući u solidne investicije kojima bi još ojačali momčad i postali konkurentniji u Ligi prvaka, a onda i u novoj borbi za talijanski naslov.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije