Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ino-nogomet

Milan bolji od Napolija te zadržao pet bodova prednost pred Interom

ibrahimovic
Reuters
28.02.2011.
u 23:36

U velikom derbiju talijanske lige Milan je slavio nad Napolijem 3:0 i sad još mirnije na načelu ljestvice čeka završni rasplet

Još tamo 1990. su zadnji pravi derbi igrali Milan i Napoli na San Siru. Slavio je Milan i tada 3:0. No, te je godine pravo slavlje bilo u Napulju jer vođen Diegom Armandom Maradonom Napoli je osvojio naslov prvaka Italije.

Sinoćnji derbi nije ponudio dobar nogomet. Razlika između onih Dinama i Hajduka je samo u broju prekršaja, nikako u kvaliteti igre, loša ubacivanja, dodavanja čak su prednjačila u odnosu na hrvatski derbi. Igre kakvu su predstavili Milan i Napoli postidjeli bi se i naši slabiji prvoligaši. Stoga je jasno zašto se u prvom dijelu nije događalo baš ništa.

U nastavku je Milan zabio iz jedanesterca (Ibrahimović) kojeg su dobili zbog gluposti igrača Napolija. Milan je tako pobjedom učvrstio svoje prvo mjesto, zasluženo jer njegovi igrači nisu bili bedasti i skrivili nepotrebni jedanaesterac, a imali su i još čak par prilika, pa je jednu iskoristio za 2:0 (Boateng), a tek je Pato popravio dojam lijepim pogotkom za 3:0. Milan je prvi s 58 bodova, slijede Inter (53) i Napoli (52).

U engleskoj je Stoke remizirao s WBA-om (1:1). Poredak: Manchester United 60, 2. Arsenal 56, 3. Manchester City 50 (+1), 4. Tottenham 47... Španjolska: Malaga – Almeria 3:1. Poredak: 1. Barcelona 68,. 2. Real 61, 3. Valencia 51, 4. Villarreal 47...

Ključne riječi

Komentara 1

AM
ambrosio69
10:15 01.03.2011.

e moj Junaci, često gledaš talijane zar ne...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije