Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čeka ga nova pauza

Milan Badelj zbog ozljede neće igrati protiv Španjolske i Engleske?

Milan Badelj
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
30.10.2018.
u 14:12

Badelj se nedavno vratio u Lazijev sastav nakon jednomjesečne stanke, a sada ga ponovno čeka mirovanje

Milan Badelj ozlijedio se na utakmici 10. kola talijanske lige Lazio – Inter (0:3). Hrvatski reprezentativac zbog ozljede bedrenog mišića desne noge iz igre je morao izaći u 34. minuti.

Badelj se nedavno vratio u Lazijev sastav nakon jednomjesečne stanke, a sad ga ponovno čeka mirovanje. Tek nakon potpunog liječničkog pregleda moći će se govoriti o težini ozlijede, a kako talijanske mediji pišu, ona bi mogla trajati još mjesec dana.

>> Pogledajte kako se vatreni zabavljaju u slobodno vrijeme

Milan će tako vjerojatno propustiti utakmice hrvatske reprezentacije u Ligi nacija protiv Španjolske u Maksimiru (15.studeni) i Engleske na Wembleyju (18. studeni).

Izbornik Zlatko Dalić nije mogao računati na Badelj u dvobojima s Grčkom u dodatnim kvalifikacijama za SP kada je ponovno imao problema s bedrenim mišićem, ali lijeve noge.

Milan Badelj
1/11
Ključne riječi

Komentara 3

5A
5_ak
19:21 30.10.2018.

On i tak neigra i kad je zdrav zato nista strasn

WE
weAreCro
17:54 30.10.2018.

A mozda i bolje, rakitic na defanzivnom veznom a ispred njega modric i vlasic.

WE
weAreCro
17:59 30.10.2018.

Ne bi meni nitko od “talijana” igrao u prvoj postavi a repke, vidjelo se da ovi koji su dosli u inter (perisic i vrsaljko) su napravili korak nazad u karijeri a broz stagnira od kad je tamo, rog i badelj stagniraju, halilovic ni na klupi uglavnom osim mandže svi nasi u italiji su katastrofa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije