Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TROGODIŠNJI UGOVOR

Milan Badelj ima novi klub, ali ostaje u Italiji

Milan Badelj
Foto: Matteo Papini/IPA/PIXSELL
15.09.2020.
u 11:35

Prije odlaska u inozemstvo Badelj je pružao odlične partije u Lokomotivi i Dinamu, a za hrvatsku reprezentaciju skupio je 50 nastupa i zabio je dva gola.

Hrvatski reprezentativac Milan Badelj (31) karijeru će nastaviti u talijanskom prvoligašu Genoi s kojom bi trebao potpisati trogodišnji ugovor, objavili su talijanski mediji. 

Badelj igra u Italiji od 2014. godine, kada je stigao u Fiorentinu iz njemačkog HSV-a. Nakon četiri godine u Fiorentini u ljeto 2018. prešao je u Lazio s kojim je potpisao ugovor na četiri godine. U Laziju je odigrao jednu sezonu u kojoj imao skromnu minutažu, pa se je prošle sezone vratio na jednogodišnju posudbu u Fiorentinu. 

No, klub iz Firenze odbio je otkupiti njegov ugovor, a Lazio je pronašao novog kupca. U igru je ušla Genoa s kojom bi Badelj trebao potpisati trogodišnji ugovor.

Prije odlaska u inozemstvo Badelj je pružao odlične partije u Lokomotivi i Dinamu, a za hrvatsku reprezentaciju skupio je 50 nastupa i zabio je dva gola.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije