Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S teniskih terena

Mikica bolja od kvalifikantice, Donna svladala Yue-Yue Hu

donna vekić (1)
Getty Images
09.10.2012.
u 14:36

– Imala sam jako težak meč, a puno dijelova igre treba biti još bolje u sljedećem nastupu – kazala je Donna

U prvom kolu WTA turnira u Osaki Mirjana Lučić je za nešto manje od dva sata igre pobijedila tajlandsku kvalifikanticu Luksiku Kumkhum sa 4:6, 6:3, 6:4. Tajlanđanka je 212. na WTA listi, pa će pravi test za Mikicu (110.) biti njezina suparnica u drugom kolu Južnoafrikanka Chanelle Scheepers, 58. tenisačica svijeta.

A Donna Vekić preskočila je prvu prepreku na 100.000 dolara vrijednom ITF turniru u kineskom Suzhou. Hrvatska tenisačica, inače treća nositeljica, je u 1. kolu bila je bolja od Kineskinje Yue-Yue Hu s 6:3, 6:4.

– Imala sam jako težak meč i stvarno sam zadovoljna pobjedom. Prvo kolo na velikim turnirima uvijek je zahtjevno. Puno dijelova igre treba biti još bolje u sljedećem meču – kazala je Donna koja će se sastati s pobjednicom susreta Slovakinje Michaele Honcove i tajvanske tenisačice Chin-Wei Chan.

Komentara 1

LP
Lebron Petrovic
15:36 09.10.2012.

Sada tenis ima novu najljepšu tenisačicu na svijetu, a za 2 ili 3 godine i novi broj 1 !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije