Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA NA VIP-u

Mikić maneken Lige prvaka, igrat će i dalje u ‘svom’ Japanu

Mihael Mikić i Igor Bišćan
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/7
16.12.2017.
u 00:30

Vipnet očito kani najvećem konkurentu T-Comu uzeti dobar dio korisnika, jer Liga prvaka doista je atraktivan program. Uz izravne prijenose Vipnet je kupio i arhivu svih utakmica LP-a od 2009.

Nakon šest godina utakmice Lige prvaka više se neće gledati na programima Arenasporta, od sljedeće sezone taj elitni dio europskog klupskog nogometa seli se na drugog poslužitelja, prava je za nove tri sezone otkupio Vipnet koji će tako imati ekskluzivno pravo na ovo natjecanje već od play-offa u kolovozu pa sve do finala.

– Ponosan sam što ćemo našim gledateljima ponuditi najgledanije nogometno natjecanje, najbrže smo rastući operator, s novim investicijama u mobilnu i fiksnu infrastrukturu želimo zadržati zadovoljstvo naših korisnika – kazao je predsjednik uprave Vipneta Jiri Dvorjančansky.

Liga prvaka u dva termina

U ovom trenutku još se ne zna kako će se zvati novi programi na kojima će se prenositi utakmice Lige prvaka, ni kolika će biti cijena, ali je sigurno da će Vipnet morati lansirati novih pet programa.

– Liga prvaka sljedeće sezone igrat će se u dva termina, od 19 i od 21 sat, dvije utakmice u ranijem i pet utakmica u kasnijem terminu prenosit ćemo izravno tako da moramo imati barem pet novih TV programa – objasnio je prvi operativac Vipneta.

Mihael Mikić i Igor Bišćan
1/6

Vipnet očito kani najvećem konkurentu T-Comu uzeti dobar dio korisnika, jer Liga prvaka doista je atraktivan program. Uz izravne prijenose Vipnet je kupio i arhivu svih utakmica LP-a od 2009.

Kako Vipov B.net TV već ima priličan broj jakih europskih liga, za očekivati je da će s novih najmanje pet programa još ojačati na tržištu. Jedino što će morati dobro napuniti na tim dodatnim sportskim kanalima jest program u ostalim danima. Liga prvaka igra se utorkom i srijedom, a valja složiti i program za većinu dana kada LP-a nema.

No, da je to veliki tržišni potez, svjedoče i igrači koji su igrali u toj Ligi prvaka, tako su se u ulozi manekena pojavili Igor Bišćan koji je s tri kluba igrao u ovom natjecanju (Dinamo, Liverpool i Panathinaikos), a s Liverpoolom je to natjecanje i osvojio te Mihael Mikić koji je zabio prvi gol za Dinamo u Ligi prvaka.

– Krasna su sjećanja, možda u to vrijeme nismo bili ni svjesni u što će prerasti Liga prvaka – prisjetio se Mikić koji je otkrio:

– Nije stigao kraj igračke karijere, sve sam dogovorio i igrat ću još godinu dana u Japanu, samo još ne smijem reći ime kluba dok to ne bude službeno.

Bišćan prepoznao Messija

Prisjetio se Mika protiv kakvih je veličina igrao:

– Bilo je tu puno velikih igrača, u to vrijeme možda je najveća “faca” bio David Beckham, ali ostali u Manchester Unitedu kao Scholes, Giggs, Schmeichel, Cole, Yorke...

Bišćan je igrao puno više u tom natjecanju, okitio se naslovom prvaka Europe u onom ludom finalu kad su Redsi dostigli 0:3 protiv Milana.

– Meni je ipak najveće ime protiv kojeg sam igrao bio Messi. Bio sam tada u Panathinaikosu, za Barcu je igrao Ronaldinho i svi su me poslije utakmice pitali o njemu. Rekao sam da je sjajan, da je igrao s “pola gasa”, ali da je onaj mali koji je ušao na kraju već sada bolji od njega, takvu moć fizički slabijeg igrača nikad nisam vidio. Dobro, nije bilo teško prepoznati Messija – kaže današnji trener Olimpije koji u Messiju i Barci vidi favorita ovogodišnje LP.

– Kad imate Messija, onda ste favorit, Manchester City jako je dobar, ali nemojmo se čuditi ako netko iznenadi, pa i “moj” Liverpool to može – kaže Bišćan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije