Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIOČIĆ MOŽE SAMO SANJATI

Mike Tyson za jedan meč dobio što Modrić zaradi u godinu dana

Boxing: Tyson vs Roy Jones Jr
Joe Scarnici/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
01.12.2020.
u 12:50

- Zadovoljan sam ovim ishodom. Runde su trajale dvije minute, ali sam imao osjećaj da traju tri. Sretan sam što sam se borio i ovo ću ponoviti - rekao je Tyson najavivši tako uzvratni meč

Mike Tyson je za ekshibicijsku borbu protiv Jonesa zaradio 7.5 milijuna funti, pišu svjetski mediji, dok je njegov protivnik Jones Jr. zaradio tri puta manje, tek 2.5 milijuna. Za usporedbu ove Tysonove zarade - Modriću treba godinu dana da to zaradi, a Miočić toliko nije u karijeri zaradio.

Kako je najavio, Tyson će sav novac donirati u humanitarne svrhe. 

Podsjetimo, i sam Tyson je bio pred bankrotom prije nešto manje od 20 godina, ali novo bogatstvo su mu donijele plantaže marihuane. Navodno je i u ovaj meč došao napušen jer je rekao da ne može bez svoje trave. 

Tyson je u Los Angelesu odradio ekshibicijski meč protiv Roya Jonesa Juniora (51), još jednog nekadašnjeg sjajnog borca. Borba je na kraju završila remijem.

- Zadovoljan sam ovim ishodom. Runde su trajale dvije minute, ali sam imao osjećaj da traju tri. Sretan sam što sam se borio i ovo ću ponoviti - rekao je Tyson najavivši tako uzvratni meč.

Prema "penzionerskim" pravilima, nokaut nije bio dozvoljen, a sudac je imao ovlasti prekinuti svaku situaciju koja prelazi “ekshibicijski intenzitet”. 
 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar manjejeviše
manjejeviše
13:53 01.12.2020.

A ja u 100 g.

DU
Deleted user
14:03 01.12.2020.

i dobio je toliko batina u karijeri da to Modrić ne može niti sanjati...

Avatar Burviles
Burviles
14:00 01.12.2020.

glupog li naslova,koliko treba nabrojiti radnika ili penzionera da se zravnaju s jednogodišnjom plačom Modrića !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije