Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAL MADRID

Mijatović: Imamo puno povjerenje u Schustera

17.11.2008.
u 20:33

Bernd Schuster, trener nogometaša Real Madrida, ipak je uspio preživjeti težak tjedan u kojem je njegova momčad doživjela dva velika neuspjeha, ispadanje iz Kraljeva kupa od trećeligaša Real Uniona i prvenstveni poraz od Valladolida...

- Sigurno da nedavni loši rezultati mogu voditi ka nagađanjima da će doći do smjene na trenerskoj klupi, ali mi imamo puno povjerenje u svojeg trenera. On je trener koji je ostvario velike rezultate u Realu i ima naše povjerenje – rekao je sportski direktor Reala Predrag Mijatović.

- Real prema mojem mišljenju ima jednu od najboljih momčadi u Europi. Ova momčad i prošlih je sezona dokazala svoju sposobnost da odreagira na najbolji mogući način. Tako može biti i ove sezone i još smo u utrci za naslov – dodao je Mijatović i komentirao mogućnost da se u zimskom prijelaznom roku Real osnaži s jednim napadačem, koji bi zamijenio ozlijeđenog Ruuda van Nistelrooyja.

- Pokušat ćemo se osnažiti na napadačkoj poziciji. Sada istražujemo koje su nam mogućnosti, ali mogu reći da ćemo pokušati dovesti jedno ili dva adekvatna pojačanja.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije