Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za 3.5 mil €

Mihajlović u Sampdoriju dovodi Santinija?

'03.10.2011., Zagreb - Braca Krsevan i Ivan Santini, nogometasi NK Intera i NK Zadra. Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL'
'Zeljko Hladika/PIXSELL'
24.11.2013.
u 09:07

Sampdoria je zainteresirana za Ivana Santinija, pišu talijanski mediji. Kontakti između kluba kojeg je preuzeo Siniša Mihalović i belgijskog Kortrijka su navodno već počeli, a sve bi se moglo realizirati na zimu.

Belgijci traže oko 3.5 milijuna eura dok se u Sampdoriji nadaju da bi napadača mogli dobiti za dva milijuna i bonuse.

Santini, nekadašnji napadač Zadra i Freiburga, igra odlično u Kortrijku i nada se pozivu Nike Kovača za Svjetsko prvenstvo.

- Sanjam o odlasku u Brazil. Imam šest mjeseci da se dokažem izborniku Niki Kovaču. On je jako dobar trener i vjerujem da me prati - rekao je Santini nakon što je Hrvatska izborila plasman na SP.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Topgen
Topgen
10:02 24.11.2013.

Za sada je prvi strijelac belgijske lige

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije