Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U borbu protiv bolesti

Mihajlović koji boluje od leukemije dobio karikaturu koja je sve digla na noge

Siniša Mihajlović
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/5
15.07.2019.
u 17:49

Poruke podrške srpskom treneru stižu sa svih strana, a danas je objavljena jedna karikatura koja će Siniši dati dodatnu snagu u borbi protiv opake bolesti

Srpski nogometni trener Siniša Mihajlović (50) otkrio je kako boluje od akutne leukemije. 

- Otac je umro od raka, pa se redovito testiram. Da nismo izvršili ove testove, ne bih vidio nikakve simptome godinu dana - kazao je Mihajlović, koji ostaje trener Bologne.

Poruke podrške srpskom treneru stižu sa svih strana, a danas je objavljena jedna karikatura koja će Siniši dati dodatnu snagu u borbi protiv opake bolesti.

Karikaturist Hamid Sahari jedan od zadnjih crteža posvetio je Mihajloviću i to kako izvodi slobodan udarac.

Talijani su oduševljeni karikaturom, a poruke podrške dalje stižu na Mihajlovićevu adresu.

Siniša  je karijeru počeo u Borovu, te je nosio dresove Vojvodine i Crvene zvezde. Iz Beograda je otišao u Italiju, gdje je igrao u Romi,  Sampdoriji i Laziju. Pred kraj karijere je nosio dres Intera.

>> Trebaju li očevi, baš kao Zidane, gurati sinove u prvu momčad?

Ključne riječi

Komentara 2

RO
Rope22
18:53 15.07.2019.

Vasceo svet prvo zaprepašten, sada se digao na noge, što će sutra da bude?Ja jednostavno ne ću moći da zaspem.Kako da si pomognem?

CR
croban1111
21:13 15.07.2019.

Ljudi jednostavno ne znaju što bi prije pročitali.Sagu o Đoki ili o ovoj vascelo svetskoj tragediji, najvećoj u zadnjih otprilike 150 milijuna godina.Zato vjerojatno ovaj kolaps sa komentarima.Milijuni hoće da komentarišu i jednostavno došlo je do zagušenja veze.Puče veza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije