Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši izbornik Srbije

Mihajlović: Hrvat koji mi je bio poput brata srušio mi je kuću u Borovu. I to zato što je morao!

Siniša Mihajlović
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/5
19.11.2016.
u 17:26

- Kada je u tijeku bilo bombardiranje Beograda, bio sam spreman svašta reći Oliveru Bierhoffu. Ali, on je bio pametan.

Trener Torina Siniša Mihajlović dao je veliki intervju za talijanski Corriere dello Sport, a tema razgovora baš i nije bila sportska. Bivši izbornik Srbije raspričao se o ratu te o tome kada je NATO bombardirao Beograd 1999. godine.

- Tijekom karijere uvijek mi je bio potreban 'neprijatelj' kako bih dao sve od sebe. Kada je u tijeku bilo bombardiranje Beograda, bio sam spreman svašta reći Oliveru Bierhoffu. Ali, on je bio pametan. Prije utakmice je došao do mene i rekao da mu je iznimno žao zbog toga što se događa mojoj zemlji jer ljudi to nisu zaslužili. Rekao mi je da je uz mene, kazao je Mihajlović.

Mihajlović je iz Borova naselja, a prisjetio se i početka rata.

- Prva kuća koja je uništena je bila moja. Uništio ju je moj najbolji prijatelj, koji je Hrvat. Bili smo kao braća. Nisam mogao prihvatiti da je to napravio, stalno sam sumnjao u to i osjećao bol. Onda smo 1999. ili 2000. igrali protiv Hrvatske i jedan dan je moj prijatelj došao u hotel. Počeli smo priču i rekao mi je da je to morao napraviti jer su svi znali da smo prijatelji, zaključio je priču o tome Mihajlović.

Komentara 26

Avatar alien79
alien79
17:48 19.11.2016.

Mihajlovićeva braća ispalila 6.5 milijuna granata na Vukovar, a ovaj bradonja kmeči radi srušene kuće. Mrš u mp3 četničke

PA
Paket
17:41 19.11.2016.

Mihajloviću, ja ću ti srušit opet jer sam čuo da ju obnavljaš uz pomoć države

DK
dr kaunda
17:48 19.11.2016.

A tko je srusio moju a nije morao ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije